Prevelika nam je gužvara na sredini terena plašim se da će propasti kao što je Lansbury i Frimpong
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Lansbury je imao jednu dobru sezonu kao što mali Toral sada ima davao je neke ludačke golove i onda je prosto nestao , a Frimpong po meni jeste bio lud na jedan način ali je kidao što se defanzive tiče i voleo je klub . Upropastio ga je onaj lom noge kad je bio na pozajmici da nije bilo toga garant bi ga gledali u prvoj ekipi sad.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Toral je prosle godine igrao fenomenalno. Igra i ove godine fenomenalno.
On je dosao zajedno sa Belerinom u paketu, ali njega je sjebala povreda ligamenata koljena 6 mjeseci nakon sto je dosao.
Belerin recimo nije nigdje na posudbe isao na cijelu sezonu, vec samo polusezonu prije 2 godine i evo ga u ekipi. Pokazivao je on bolestan potencijal u onim tekmama djece, a Toral vec drugu sezonu briljira u Cempionsipu.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
-
Citam maloprije hoce PSG da kupuje ali i da prodaje, kaze Loran Blan
Ne bi bio on losa akvizicija, stavise ogroman upgrade na ovo sto imamo, ali eto nesto ga je ne gotivim otkako je u PSG, valjda svaki put kad sam ga gledao, promasio je sve sto se moze promasiti. Cak je u nekim situacijama izgledao kao Welbecksigpic
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostCitam maloprije hoce PSG da kupuje ali i da prodaje, kaze Loran Blan
Ne bi bio on losa akvizicija, stavise ogroman upgrade na ovo sto imamo, ali eto nesto ga je ne gotivim otkako je u PSG, valjda svaki put kad sam ga gledao, promasio je sve sto se moze promasiti. Cak je u nekim situacijama izgledao kao Welbeck
Comment
-
I ja sam za, jer imati takvog prekaljenog napadaca je ogromna stvar, plus Giroud na klupi koji moze sigurno 20 golova da uvali u svim takmicenjima i daje novu dimenziju.
Sta bi ja volio, jeste taj jos jedan zadnji vezni, dovoljno dobar da predstavlja konkurenciju Coqu.
Danas su gledali Bendera skauti, po milioniti putsigpic
Comment
-
Mozda budu trazili i Zirua u toj nekoj trampi za Kavanija . Secam se pre da je neka glava iz PSZ, ne mogu tacno da se setim ko, pricao da ce se PSZ usmeriti na dovodjenje najboljih francuskih igraca .
Kasno je sada za dm-a, a i onu barabu Flaminija ne mozemo nikome da prodamo. Citao skoro da je Besiktas zavrsio Lukasa Leivu, tako da nista o eventualnoj kupovini Flama sa njihove strane.Last edited by Lion; 22-08-15, 01:56.
Comment
Comment