Pa kako maloprije Wengerica zavrsava u tisini,a sad nista od toga
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by AK47 View PostPa kako maloprije Wengerica zavrsava u tisini,a sad nista od togasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
-
Odustao sam ja od Benzeme ima 10-ak dana. Bilo je poprilicno blizu ako sam dobro shvatio, ali Real ne moze naci dovoljno dobru zamjenu, odnosno u Benitezovim ocima boljeg, pa ce zadrzati Benzemu barem jos jednu sezonu, a onda iduce ljeto ici po nekog Benitezovog spica.
Jedino recimo ako se nesto promjeni i dovede se Reus i Ronaldo bude prekomandovan u spica, e onda Arsenal stupa na scenu.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ja očekujem barem još jedan transfer do kraja čisto da zamaže fanovima oči , realno nam ni jedna pozicija ne treba trenutno sa ovom ekipom kakvu imamo da se oslobodilo neko mesto i da kaže čovek . Malo mi je kasno za neku transfer bombu to je trebalo odavno da se uradi tako što će prodati nekog igrača na toj poziciji ovako svaka pozicija ima 1 backup a neka i po 2,3 .sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Ja se mogu strpiti do kraja prelaznog roka od bilo kakvih očekivanja i razočarenja. U svakom slučaju, da dovedemo 2-3 vrhunska igrača bi me izenadilo isto onoliko koliko i situacija da ne dovedemo nikoga. Sa Wengerom i Arsenalom je sve moguće, a šta će se sve desiti u narednih 15ak dana, sigurno ni sam Wenger ne zna, a kamoli tamo neka "bliska" osoba.sigpic
Comment
-
Originally posted by legolas View PostJa se mogu strpiti do kraja prelaznog roka od bilo kakvih očekivanja i razočarenja. U svakom slučaju, da dovedemo 2-3 vrhunska igrača bi me izenadilo isto onoliko koliko i situacija da ne dovedemo nikoga. Sa Wengerom i Arsenalom je sve moguće, a šta će se sve desiti u narednih 15ak dana, sigurno ni sam Wenger ne zna, a kamoli tamo neka "bliska" osoba.Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.
Comment
Comment