Originally posted by Topdzija
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
-
Originally posted by Bendtner View PostNazalost mi nemamo prava da ih drukamo posle onih 8:2
Inače
Napadač Verdera i nemačke reprezentacije Marko Marin je već dugo na oku skauta Arsenala, a uskoro bi mogla da stigne i zvanična ponuda kluba iz Londona.
Dvadesetdvogodišnji fudbaler srpskog porekla je ove sezone odigrao devet mečeva za klub iz Bremena i zabečežio je tri asistencije.
Marin je u Verder došao 2009. iz Borusije iz Menhengladbaha za sumu od 8.5 miliona evra.
Inače, menadžer Arsenala Arsen Venger namerava da petoricu mladih igrača pošalje na pozajmicu do kraja sezone, ali to će učiniti posle meča Liga Kupa protiv Boltona, koji je na programu u utorak.
Iskustvo van "Emirata" će sticati Oguzhan Oziajkup, Ignacio Mikel, Sančez Vot, Čuks Aneke i Danijel Boateng. Arsenal već ima 11 pozajmljenih fudbalera, a pomenuti igrači će otići u klubove engelskih divizija, koji mogu da potpišu igrače do 24. novembra.Last edited by Lord Gangarić; 24-10-11, 13:26.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
I kada kazes nesto navijacu Man Utda za ovih 1:6 oni odmah promene temu na 8:2. Samo jako je velika razlika. Mi nismo igrali na svom terenu i igrali smo bez mnogo prvotimaca.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Vermaelen back in the squad for Bolton game
http://www.arsenal.com/news/news-arc...or-bolton-game
Arsenal squad to face Bolton:
Lukasz Fabianski
Vito Mannone
Sebastien Squillaci
Thomas Vermaelen
Andrey Arshavin
Emmanuel Frimpong
Yossi Benayoun
Alex Oxlade-Chamberlain
Francis Coquelin
Ryo
Ju Young Park
Nico Yennaris
Ignasi Miquel
Jernade Meade
Oguzhan Ozyakup
Sanchez Watt
Chuks Aneke
Daniel Boatengsigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Squillaci u timu posle mnogo vremena(ja se ne secam kad sam ga gledao). Drago mi je da ce Chamberlain igrati prvu, verovatno i Park Chu Young.
Nadam se prolazu u sledecu rundu. Srecno, Topdzije !Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Ako je Arsenalov poraz protiv Mancestera bio najubedljiviji poraz u Vengerovoj eri pa kakva je razlika u tome samo sto je razlika u golovima.Ja lepo kazem ne treba se smejati tudjoj nesreci jer uvek moze da se obije o glavu.Premijer liga ce biti veoma zanimljiva nego prosle godine.
Comment
-
Bas i ja trazim stream, i ima za druge tekme ali za ovu nema...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment