Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Krecemo od dna, naravno kako i treba. Od dna, do titule.
Benzema dolazi, pa da napokon nesto i u mrezu ubacimo.
I da sam klub, banovo bi 80% navijaca koji su sutili u toku utakmice. Sto jebiga ne dat ljudima koji hice da skacu i deru se priliku da gledaju fudbal. Nije sad da niko nece da kupi sezonsku, 150k ljudi na listi cekanja.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Henryj View PostMi uvijek krecemo od dna. Ja bi jednom za promjenu da od pocetka krenemo ko ljudi. Ovo je jad i vise nemam snage iz godine u godinu isto gledat.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Ma najmanje je ovdje Wenger kriv.
On je kriv sto se tim ovako ponsaao, kurcevito.
A za one pasove sto idu po 5 metara od igraca, zna se ko je kriv. Isto tako imas ne napravis ni jednu izglednu sansu.
Ali naravno Wenger je gospodin covjek, reci ce sve je njegova greska.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
S jedne strane je dobro sto se odmah ovo desilo, da se vidi i da do znanja da ovo nije tim za titulu, da je potrebno 1-2 pojacanja. 90 plus, nasi kruze oko 16-erca kao da imamo prednost i rutinski privodimo utakmicu kraju.
Sto se nerviranja tice, ja sam apsolutno prestao da se nerviram oko Arsenala, jednostavno nema smisla. Igraci tolike pare nedeljno primaju, a katkad sramno odigraju utakmice, kao da su na terminu. Nema potrebe da se nerviras i grizes, Henry, mada i ja sam se tako osecao ranije.
Sl. nedelje mislim jos tezi mec kod Palasa.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Na terenu u isto vrijeme ne mogu bit Ozil, Ramsey i Cazorla to je svima jasno. Svi trojica vuku prema sredini, nema kruha od Ozila i Cazorle na krilu kad svi po defaultu gledaju ulazit u sredinu pa se stvori guzva, igra uspori, nema nikog na krilu, protok lopte zasteka jer su udaljeni jedan od drugog metar i gotovo....
Comment
Comment