Stvarno nema ništa lepše nego videti tu trojku Theo Ox Aleksis a iza Santi Ozil da dele loptice Ne volim Remziku da gledam na krilu mnogo nam je sporiji tempo ali ajde primorani smo .
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Ali realno ljudi moji red je bio da i mi nekad zatvorimo utakmicu a ne da gubimo prednost i od 4:0 . Relativno sam zadovoljan , vezni red po običaju najbolji one lopte na početku prvog poluvremena i akcije Santija i Ozila su bile raj za oči .Čeh neverovatno siguran i u prostoru i u prekidima , klasa u odnosu na Woju .sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Kako sam se presekao posle promasaja Cazorle i Gibbsa, mislio sam da ce nas kazniti, ali sreca...
Pune se polako vitrine na Emiratima!Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Mnogo jak potez dovodjenje Cehare, ovo je 1:1 za uzimanje Fabregasa. Face Murinja, Ivanovica i Terija nakon poraza, neprocenjivo . I ja stvarno ne znam gde sada Sanceza staviti kada svi ovako igraju . Jedino je Teo tanak bio, i Belerin me nervirao propustima u defanzivi. Sa Benzemom moglo bi se i na LS da se cilja, sto da ne. I konacno da se zna ko sta radi u veznom redu Arsenala.
Comment
-
Nije Theo kao sto rece Wenger na kraju tekme u izjavi danas mogao kraj ovih tornjeva nista, mozda da je poceo Giroud unutra, a Ox i Tijo na krila to bi bolje bilo, Theo je za otvorenije tekme kad ima mjesta za utrcavanje, ovako gusto zbijene obje momcadi, Tijo tu nista nije mogao na napadacu.
Comment
-
Comment