Originally posted by AK47
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Last edited by Lion; 02-08-15, 12:41.
-
Originally posted by Jack View PostSta smesati danas....,ja vidim 2,3 potencijalne postave,a najradije bi ovu....
Cech
Bellerin Mertesacker Koscielny Monreal
Coquelin Ramsey
Ozil
Walcot Giroud Ox
Sad mozda jos Jack desno,a Teo levo,al krenuo bi sa Ziruom zbog skok igre
.....................Čech......................... ...
Debuchy..Kocielny..Mertesacker...Monreal
...........Coquelin.........Cazorla...............
Ox......................Ozil................Ramsey
.......................Walcott..................sigpic
Comment
-
-
Najrelnija Henrijeva... ,samo Ramzi desno verov.ne secam se da sam ga video da je igrao levo.Al Ramzi je to,,moze gde hoce
Voleo bih i Jacka da vidim danas,makar sa klupe,..
Inace zar ne bi skoro trebao kapitan i zamenik da se odredi,...negde procitah da je i Ramzi kandidat
EDIT:ovde pise isto
http://metro.co.uk/2015/08/01/arsena...nners-5322629/Last edited by Jack; 02-08-15, 13:06.sigpic
Comment
-
Originally posted by Jack View PostNajrelnija Henrijeva... ,samo Ramzi desno verov.ne secam se da sam ga video da je igrao levo.Al Ramzi je to,,moze gde hoce
Comment
-
Originally posted by Princ View PostMa kakvo crno kaljenje i crni viljareal, ne treba vam on, veruj Princoniju . Od tih rezervi, imas Kazemeira, imas i Ilaramendija, a lik je jos mladjani Spanac, bas Rafa fazon, jos tipujem da ce i Danilo dobijati sansu u sredini, moze on to da isprati jer se nece naigrati na desnom beku. Tako da eto odlicnog igraca za Arsenal.
Mnogo ga gotive svi tamo tako da Silva ide na posudbu do naredne sezone u neki fin klubZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment