Announcement

Collapse
No announcement yet.

Arsenal London

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Neki linAk za vecerasnji prenos ? Ako moze samo neki da se nadje na engleskom jer mi muka da 90 minuta slusam neke tamo imbecile iz p.m.

EDIT : Nasao sam jedan,dobro radi i englez komentator
    http://www.firstrowsports.tv/webmast...lympiakos.html
    Last edited by Bendtner; 28-09-11, 20:39.
    СА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА

Comment

• Ne bas najbolja igra ali pobjeda i 3 boda sto je najvaznije. Andre Santos je bio odlican veceras,pravo pojacanje.

Comment

• I Arsavin se dosta trudio, dobar je bio. Samak uzas, skroz me razocarao.
        Uzasna igra ali pobeda i zadovoljan sam, proslih godina smo imali odlicnu igru ali nikakve rezultate, ne bih se bunio da ove godine bude obrnuto

Comment

• A sutra nova pobeda protiv ovih komsija amatera

Comment

• Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Song, Gibbs, Coquelin, Arteta, Ramsey, Walcott, Gervino, Van Persie.
            Substitutes: Fabianski, Andre Santos, Jenkinson, Frimpong, Arshavin, Benayoun, Park.

Comment

• Poraženi smo od boljih. Od svega treba istaći dobru igru Voje, Pera, Gibsa i Rvpa, te loš nastup Žere i užasan Remzija i Volkota. Realno je, sudeći po do sada dovoljno odigranih utakmica za ozbiljniju procjenu da smo tu, u konkurenciji za osvajanje jednog od 2 kupa, 1\4 finale lige šampiona i najmanje vjerovatno od svega, ali i najbitnije, 4. mjesto u PLu. Wilšera nema do sredine marta, Sanja se povrijedio možda i na duži period, a u eventualnu Vermalenovu konstantnost u budućnosti više ne vjerujem. Da bi bio postignut bilo koji od gore pomenutih ciljeva neophodna su i pojačanja. Ponovo ponavljam, Očekujem Hazarda i Kejhila u januaru, ni manje ni više.
              " I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "

Comment

• Novo razocarenje. Prosle godine smo u PL imali ukupno 10/11 poraza, a sada vec 4. Bojim se da cemo vec u Januaru stici do 10-og.
                Gervinhova igra mi se nimalo ne svidja. Walcott opet po starom. RVP,Song,Mertesacker,Sagna,Sceszny su bili ok. Arteta i Ramsey takodje.
                Ne razumem samo zasto Frimpong nije igrao od pocetka. Garant bi bio drugaciji rezultat, ali i situacija na terenu.
                Originally posted by maliajnstajn
                Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Sta je sa Rosickim? Vidim da nije bio ni na klupi, a igrao je protiv Olimpijakosa.

Comment

• Originally posted by Bogi View Post
                    Sta je sa Rosickim? Vidim da nije bio ni na klupi, a igrao je protiv Olimpijakosa.
                    Ni Chamakha ni Chamberlaina nije bilo ni na klupi, a igrali su protiv Olimpijakosa.
                    Originally posted by maliajnstajn
                    Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Ko ce sada igrati desnog beka ? Dzenkinson ?

Comment

• Arsenal ove godine zavrsava u sredini tabele...
                        Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

• Originally posted by Topdzija View Post
                          Ni Chamakha ni Chamberlaina nije bilo ni na klupi, a igrali su protiv Olimpijakosa.
                          Ma nemoj mi reci! Pitao sam jer ne znam da li je povredjen ili nesto drugo. Naravno da igranje protiv Olimpijakosa nije nikakva garancija.

Comment

• Alex metno triput za omladinu !

http://www.arsenal.com/news/news-arc...s-away-on-duty
                            " I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "

Comment

• Arteta u Arsenalu!!!

Comment

• Originally posted by DeMar DeRozan View Post
                                Arteta u Arsenalu!!!
                                Koji broj nosi?
                                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Working...
                                X