Ma ne palite se, nece ga Real prodati.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Ne hvala. Nema istine u tome, kao ni u roumoru za Benzemu. Welbeck je odlican squad rotation igrac koji moze uskocit na vise pozicija i ne znam zasto bi ga se Wenger rjesavao. Jako zahvalan momak koji mozda nije sami vrh, ali ce odradit svaki zadatak koji se pred njega stavi.
Comment
-
Za Bezna se muti sasvim sigurno, sad je fazon da li ce ga pustiit Real i kakvi su Benitezovi planovi za ovaj Real
Pripazite mi ovu djecu danas sto budu igrala, pa mi napisite. Toral me najvise interesuje, za mene nista od Emirates kupasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Daj blizanče, ne zaluđuj se ljubi te brat tvoj, kakav Vidal, kakav Benz, ljudi osvojili sve što se u Španiji/Italiji osvojiti moglo neće oni u Arsenal da prave paradu zbog FA Kupa, ništa lično, realnost samo.
Da je na prodaju Benz cenim da bi ga odmah pokupio jedan PSŽ, tipa to je Francuz, tipa PSŽ ima love, tipa ide im Ibra....logika npr.
Comment
-
Reci ti meni je l bi se ti radovao ovom FA Kupu da ti Arsenal osvaja Premijer ligu ? Znam da ne bi ne treba da ogovoaraš. Tako se ja nisam obradovao Kupu Italije iako ga Juve prvi put osvojio od kada ja navijam za isti, mali to trofej, sitnina, kakve parade kakvi kurci palci. Nemoj se brukati soe, ipak si 1/8 i navijač/simpatizer Stare dame.
Comment
-
Ja bi se radovao i Capital One kupu. Trofej je trofej i drago mi je vidjet da se nesto osvoji. Ako je tebi FA kup malo natjecanje, jebiga stari. Meni je Wembley dogadaj samo takav. Reci da se najstarije natjecanje u svijetu nogometa ne smije slavit mi je fakat idiotski sorry.
Comment
Comment