Originally posted by Avramovic
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View Post
NaravnoOriginally posted by gokara View PostVidal bi igrački bio strašno pojačanje, ali mu duva promaja, kad ga vidim onako istetoviranog i išaranog žiletima po glavi muka mi je. Finale lige šampiona je odigrao kao da su ga drogirali, pa onda ova vožnja u pijanom stanju za vreme Kope, budala klasična. Ne uklapa mi se njegov mentalitet u ekipu koju treba profesor da vodi.
Comment
-
-
Ja vjerujem u igrace koje imamo. Na svim pozicijama imamo finog talenta i finih igraca. Zelja mi je jos kakvo krilo style Pedro koji ce uskocit za rotaciju, a ostalo je fajn. Nama uopce ne treba toliko pojacanja, nas previse jebe ozljedivanje igraca. Valjda ce se bozica Fortuna malo naklonit pa izduramo sezonu bez velikih gubitaka na kljucnim pozicijama. Coquelin ce izdominirat i etablirat se kao top 1 igrac univerzuma na svojoj poziciji, mark my words.
Originally posted by Gangrena View PostDok mi lupamo glavu ljudi uživaju brćkaju nogeLast edited by Henryj; 16-07-15, 14:16.
Comment
-
Originally posted by Henryj View PostCoquelin ce izdominirat i etablirat se kao top 1 igrac univerzuma na svojoj poziciji, mark my words.
Šalu na stranu zgotivio sam ga preterano , mnogi ga ne cene ovde koliko treba i žele da mu nađu zamenu izdajnici Pogledajte samo koliko je fizički napredovao za dve godine , da mu se da pola šansi koliko je Wenger dao Remziki ima da bude životinja
Nekad
Spoiler
Sad
Spoilersigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View Post
Naravno
Dobar je Coquelin. Sto se tice zakljucavanja igraca, pokrivanja i trcanja, na istom je nivou kao Vidal. Samo sto Vidal moze ofanzivnije da odigra mnogo bolje od njega.sigpic
Comment
-
Originally posted by Reise View PostDobar je Coquelin. Sto se tice zakljucavanja igraca, pokrivanja i trcanja, na istom je nivou kao Vidal. Samo sto Vidal moze ofanzivnije da odigra mnogo bolje od njega.
Comment
-
Jack Wilshere has said that he wants to sit down with Arsene Wenger to discuss his Arsenal future before the start of the season.Arsenal and Chelsea have been told they will have to pay at least £35m if they want to sign Lyon striker Alexandre Lacazette this summer.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Posto je izvesno da ostaje Flamininjo,da se pomirimo da ce iza Koka za zamenu cekati Arteta i pomenuti as ako izvisimo i za napadaca ,onda ocekujem da cemo gledati Zirua,Tea,i Welbeka,mozda i Cubu ,a sa desne strane moguce da ce se rotirati Ox,i Jack,koji se solidno pokazao tu,samo pitanje koliko je on srecan tu bas,,,Iznenadio bi se da dovedemo CBa,pored Pera,Kossa,Gabriela,Cembersa,nekad mogu da uskoce i Debusi il Monreal tu,
Tako da sve u svemu,moze da krene sezona sto se nas tice al mislim da ce profa dovesti jos jednog...Last edited by Jack; 16-07-15, 17:50.sigpic
Comment
Comment