Nek mi neko pošalje na pm šta je ovaj napisao
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Bez Remzija u Dortmundu
Arsenal je potvrdio da na spisku otputovalih u Dortmund na meč Lige šampiona protiv Borusije nema Remzija , kao ni Tomaša Rosickog.
Pun spisak igrača:
Andrej Aršavin, Mikel Arteta, Josi Benajun, Maruan Šamak, Johan Đuru, Žervinjo, Kiron Gibs, Lukaš Fabijanski, Emanuel Frimpong, Loran Kosijelni, Per Mertesaker, Park Ču-Jong, Andre Santos, Bakari Sanja, Aleks Song, Vojčeh Ščesni, Robin van Persi, Teo Volkot.
http://www.arsenal-serbia.com/home/i...vesti&Itemid=2sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Lansbury produžio ugovor http://www.arsenal.com/news/news-arc...sion-with-club
Inače večeras pakleno gostovanje fora s'kim god sam pričao svi su kao odvaliće ih Borusija bla bla e baš da vidim i to čudosigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Gervinho ce objasniti par stvari...
Bice jako zanimljiv duel, bas me zanima kako ce Gotze odigrati veceras...
Nadam se da ce odigrati lose....sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Celzi Leverkuzen 1
Dortmund Arsenal 2
Barselona Milan 1
Vitorija Borisov 1
Genk Valensija 2
Porto Sahtjor 1
Prihod od ovog tiketa će biti preusmjeren u kupovinu ovosezonskog dresa FC Arsenal !" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostUtakmica se komentarise u LS temi, isto kao i za PL.
Comment
-
Mnogo smo loši. Jadni. Moj optimizam nije uspio ugasiti meč protiv Liverpoola i Mančestera, ali ovo je užas. Arsenal inferioran u odnosu na Borusiju ? Pa, ni u njihovim najgorim danima ! Odbrana ispod svakog prosjeka, vezni red ne postoji, napad bez ideje i kreativnosti. Frimpong bio bolji za onih nekoliko minuta, nego li ostatak ekipe zajedno tokom čitavog meča, ali ne zato što je on dobar, već što je nabrijan. Oni, čini se nisu. Laku noć !" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
Comment