Sranje..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Arsenal definitivno najmalerozniji tim na svetu, jbt onakve strasne lomove dozivese Diaby, Rosicky(koji vise nikad nije zaigrao kao pre povrede), Ramsey pa sad Vermalen, ranije Walcatt, Van Persie... ma nek ide sve u q ali ovo jbno nije fer za jednu ekipu. Jos krasni Wenger otera Campbela i Gilberta Silvu, ovog zadnjeg ne mogu prezalit bio mi je najomiljeniji veznjak u Arsenalu jos od 2002.
Comment
-
Bez obzira na neke teske lomove i povrede koje su igraci Arsenala dozivjeli,samo da mi je vidjeti tog njihovog trenera za fizicku spremu,ko je taj fanatik i po kojem ih on receptu sprema,zadnjih vec 6-7 godina kako traje ova bolnica u Arsenalu,svako malo se povrijede najmanje dva igraca...sjetim se par utakmica tek sto je pocela utakmica neko nezgodno stao na terenu i mora izaci vani,jeste da nemaju srece s tim stvarima,ali imati onoliko povrijedjenih igraca u isto vrijeme...nije mi jasno nikako,mora jos neko biti krivac osim srece koja ih ne sluziZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Wojčeh otkinuo sinoć za Poljsku
Takođe je izabran za EA sports igrača meseca Avgusta
http://www.arsenal.com/news/news-arc...r-of-the-monthLast edited by Lord Gangarić; 07-09-11, 18:07.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Ovde se vise ne moze pricati o nekim pehovima sto se tice povreda... Prosto je nemoguce da svake godine igraci odsustvuju po par meseci!
To se vec mora preispitati, dal je to do Vengera koji dovodi mlade neafirmisane igrace koji ne mogu da izdrze ritam i intenzivnost PL... Ili se tu radi o spremnosti igraca, tj trenera koji je zaduzen za fitnes! I na kraju naravno je tu lekarski tim... Najbolje bi bilo da zaposle doktorku Marijanu!
Comment
-
Stvarno bi bio red
btw Wilšerova nova tetovaža
Last edited by Lord Gangarić; 08-09-11, 22:33.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment