Nekoliko portala piše da se vode razgovori oko produžetka ugovora . Iako nam je gužvara na toj poziciji raduje me da uprava želi da zadrži Vilšericu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Topdzija View PostOpet se spominje Vidal. Cech,Vidal,Benzema/Lacazette i mi rasturili prelazni rok, uklapamo se u 80-ak miliona.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Romanu da dignete spomenik
poklon za Arsenal,ni krivi ni dužni dobijaju Čeha"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
sad mi palo na pamet,pa on je sad bukvalno tenkista
true gooner petr cech
hahahahha"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
http://www.sportske.net/vest/transfe...on-228650.html
Ko je Čarli Vajet? Ne umem da napišem to prezime..
Comment
-
Ne znam brate, ja sam gledao taj studio na Skyu uzivo i skontao sam ga sta je mislio reci. Rekao je da Arsenal ne moze samo sa Giroudom osvojiti ligu sto je i logicno, ali su novinarcici se raspisali i napravili pompu od realnog komentara.
Inace kad je vec izletio ovaj video Arsenal Fan TV-a, da se spomene da je prije par dana popular i Claude koji voli da bude negativan, najavio da ce da pocini samoubistvo preko Periscope-a, jer je skroz upropastio veze sa porodicom, a nakon toga su se navijaci svih klubova ujedinili i poslali mu poruke podrske na twitteru. Cak je zbog brige i slucaj prijavljen policiji i tragedija se izbjegla. Depresija je ozbiljna bolest!!!sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Gledao sam i ja i fino je rekao da se ne moze osvojiti liga sa Giroudom i da treba bolji,cak je ovaj i reagovao na te prozivke...nema opravdanja ovdje je pojeo govno
NE MOZE SE OSVOJITI LIGA SA NJIM ---nema samo,nego ne moze s njim nema konteksta drugog,vrlo je bio jasan nego je malo pizda pa se vadi
Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment