Neki igraci koje se razvikano poveze s Arsenalom i onda nasi navijaci kmece kad ih se ne dovede samo ispare kasnije ili se pokazu totalni promasaju. Gdje je danas npr. M'Villa, Draxler je propao lol....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by AK47 View Post.
Cujem da postoje i neke indikacije da ce ostati jos koju sezonu nakon ove,svi smo ovdje za to naravno osim licemjernog Princare koji glasa da on ode,a zatim ga podrzi gdje stigne
Comment
-
Originally posted by Princizam i Renesansa View PostJa to glasao da bi se za tebe napravilo mesto Akane, dosta si se ti dangubio sa petlićimasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Da sam ja trener Arsenala samarao bi ih po cijele dane, nabrijavao i posvadio sa svim rivalskim klubovima, zabranio selfije, instagrame, twittere. Izlazili bi mi na teren uz temu iz Rockyja, pustao bi im njegove motivacijske govore
Pljuvali bi krv za Arsenal, a Alexis bi mi bio kapetan i najeo bi ga cokoladom prije meca da mu secer udari u glavu pa popizdi.
Comment
-
Originally posted by Princizam i Renesansa View PostJa to glasao da bi se za tebe napravilo mesto Akane, dosta si se ti dangubio sa petlićima
Dobili ste pojacanje u liku ovog Henryja i pitam se kako cemo se nositi ovdje sa njegovom kontraverznom licnoscu,ekstreman je mnogoZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Ne mozes reci za Draxlera da je propao, bio je dosta povredjen ove sezone. A za M'Villu se slazem da je propao, a ni Yanga Mbiwa,Belhanda,Remy Cabella,Ettien Capoue sada ne blistaju, a bili su povezivni sa Arsenalom i bili hvaljeni od strane forumasa ovde.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostMozda bi nesto i osvojili tada
Dobili ste pojacanje u liku ovog Henryja i pitam se kako cemo se nositi ovdje sa njegovom kontraverznom licnoscu,ekstreman je mnogosigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment