Ali opet steta je ostaviti Joela da trune na klupi. Ja bih ga pustio uz posebnu klauzulu kao sto je Real uradio sa Moratom. Vela-Joel fin bi to tandem bio u Sociedadu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Gangrena View PostNije lud ovaj Mojzi , stvarno bi bila šteta da ode a nisu mu ni pravu šansu dali da se dokaže
Comment
-
Nema on ni kvalitet za PL. Dobar je on tako za te mid table ekipice, nije on igrac koji donosi titule. Isto ko i Vela, lik puca u Sociedadu, a u Arsenalu karina. Isti ugovor im uvezat za Joela ko i za Velu, pa ako bude dobar otkupit ga za smijesne pare i prodat opet za 12 m.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
http://www.telegraph.co.uk/sport/foo...-transfer.html
Ne moze tacnije od Telegrafa. Ipak 3 miliona, 30% Cehovog transferasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Arteta i Alonso dok su bili klinci , provalite Wengericu u pozadini levo ,jeste fotoshop ali dobra fora
SpoilerLast edited by Lord Gangarić; 07-06-15, 18:45.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Hjoj, hjoj kako me velecijenjeni mod/admin prije koji tjedan napecao i udario mi bananu te onemogucio sudjelovanje u slavlju osvajanja FA kupa. Jebiga ucis dok si ziv, na cast doticnom. Malo je foruma na kojima modovi i admini pecaju clanove i kad ih namame uvale im ban.
FA kup je tu, iduce godine nema izlike, treba napast naslov. Theo dragi za gol, Alexis zvijer
Comment
-
Originally posted by Henryj View PostHjoj, hjoj kako me velecijenjeni mod/admin prije koji tjedan napecao i udario mi bananu te onemogucio sudjelovanje u slavlju osvajanja FA kupa. Jebiga ucis dok si ziv, na cast doticnom. Malo je foruma na kojima modovi i admini pecaju clanove i kad ih namame uvale im ban.
FA kup je tu, iduce godine nema izlike, treba napast naslov. Theo dragi za gol, Alexis zvijer
Dosta se pise da Berluskoni vraca Ibru, pa izgleda da nisu bile prazne price oko Lakazeta u PSZ. Ali dobro, ne brinem ja dok su na trzistu Benzema i Pipita. Spominje se i da nece doci neko vece ime u vezi, vec rezerva za Kokelana, sto i nije nelogicno ako se Venger odluci da iskesira vecu cifru za napadaca.
Comment
Comment