Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Gde si ti video crveno beli klub sa zelenom maskotom . Kao da smo Panatinaikos, Seltik ili Palmeiras. Jeste da ima klubova kojima maskota nije u bojama kluba, ali im maskota bar ima veze sa grbom kluba, a nama je u grbu top, a maskota dinosaurus i jos zelen . Okoreli je narkoman taj sto je to smislio
Comment
-
https://sports.vice.com/en_uk/articl...rsenals-mascot
Imas objasnjenje ovde, uglavnom devedesetih je bio konkurs za crtanje maskote i neki klinac je nacrtao tu aktuelnu maskotu i ovi su prihvatili.
Comment
-
ja sam njega gledao prvi put na nekom ep za mlade i tamo mi je baš delovao smotano i nezgrapno a kako je Pogba tad bio kapiten mlade rep u odnosu na njega baš smešno,za Pogbu se baš videlo da je zreo i kolko je ispred svoje generacije na tom ep,dok je ovaj krljao sve pred sobom
mi smo se tad povezivali sa njim i verovatno bi ga i doveli da nije uleteo Monako sa nekom ponudom
i sad posle godinu dana stvarno ne mogu da ga prepoznam,vidi se da je napredovao,ono ne znači to ništa,tek mu je 22 ,fizikalije su tu i to je bitno ali sad sa njim treba dalje raditi pa sad kakav će biti to će vreme pokazati
mislim da vredi,pored njega svidja mi se još ovaj mali Bentaleb iz Totenhema ....
jaja i viera su pored te snage i fizikalija imali ili još imaju fantastičan pregled igre i pas,dodavanja samo što to u ovom trenutku nije tolko bitnu u Arsenalu jer vi već imate Ozila koji je tu da završi taj eleganti deo a ako francuz napreduje i u tom pravcu onda još boljeLast edited by saburo sakai; 05-06-15, 13:24."When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
Comment