A sve je pocelo mojim pitanjem ima li neko snimak parade..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Da, da napad je najbolja odbrana, ja nisam navijačI, već navijaČ, a ono što sam hteo da pokažem je da se ne treba rugati drugome, pogotovo ako se ne znaju činjenice.
Nikada nisam, niti mi pada na pamet da klubove poredim po nekoj "istoriji" ili trofejima, volim Arsenal pa makar opet devet godina ne osvoji ništa.sigpic
#WengerOut
“I really like Arsenal. But you, yes, you. Do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?”
Come on you Gunners!
Comment
-
Na suskanju ce i ostati, kao sto neko rece on ce najverovatnije kod Simeonea da ode...
edit:
Sto si tice transfera mislim da nece doci ni Snajderlin ni Milner, pa ni golman (citaj Ceh), za sada mi se cini da ona prica oko Vidala ima sanse da se ostvari, iako znam da se mnogi nece sloziti sa time...Last edited by Dejan78; 02-06-15, 09:26.sigpic
#WengerOut
“I really like Arsenal. But you, yes, you. Do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?”
Come on you Gunners!
Comment
-
Hop Hop
Jeremy Wilson confirms that Arsenal have "genuine interest" in Arturo Vidal, with Wenger looking for a player who can add creativity as well as defensive solidity to his team. Due to the emergence of Coquelin, Wenger has changed his target from a defensive mid to someone who is a complete all-round midfielder, who can defend as well as attack (which is why the Schneiderlin rumours have died down). However, Wenger has recently said that he will not pay "stratospheric" amounts for players (talking about Pogba). All of this also makes sense why Felicevich (agent of Alexis and Vidal) was at the FA Cup final, which newspapers are saying that Felicevich talked with Arsenal about Vidal without actually entering serious talks. Felicevich also followed the journalist on Twitter who first broke out the news of Vidal to Arsenal. Jeremy Wilson also says that Arsenal are looking open to offers for Podolski (who is closing in on a Galatasaray move) and Flamini (who has a year left on his contract). Carl Jenkinson might also be allowed to leave on another loan to yet another premier league club.
Bonus:
Napisao sam gore Lakazet, vrlo moguce je da i on dodje.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
o tome sam vam ja pričao kad mi je drug Gangrena il ko već odgovorio da bi to bilo isuviše defanzivno za vas
ajd ja sam dao za primer Kondogbiju ali na to sam mislio,jak box to box igrač,dobar defanzivno i ofanzivno,da prenese loptu,eventualno da se ubaci
To se videlo odma nakon što je Kokelin zablistao,momak pravi razliku na terenu,zato i nisam za Šnajderlina
ps:ne mogu da se setim dal sam postao ovo za Vicela,al sećam se da je Zenit zacepio neku cenu od minimum 40 m evra,što verovatno znači da ni juve ne bi prodao Vidala za manje a za Arsenal su to "smešne" pareLast edited by saburo sakai; 02-06-15, 14:08."When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
Comment