Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Secem ruke, noge i sta treba ako se vecina slaze sa obe recenice.Naravno da u moru Interneta mozes da naletis na dva dijametralno suprotna misljenja, ali u ovom slucaju nema teorije da vecina misli tako u oba slucaja zato sto nisu dosledni.Glupo je bilo sta vaditi i dokazivati poentu kako su vecina licemeri, zato sto nije tako.
Comment
-
Imao je Vlajko sigurno spreman govor kako je Wenger budalica, ima fetis na 4. mjesto pa morao da prokocka trece jer je mazohista, vako nako.
Ne znam sto se vracamo na tu temu prepucavanja kad ce se uvijek vrtiti u krug. I frapantno mi je recimo evo navijate sigurno za nekoga iz svoje domace lige i ako mi kazete da se ne podjebajete sa jaranima medjusobno kad dobijete ili izgubiti, onda ili lazete ili ste stvarno samo dobre osobe. Ljudi bozji mora bit podjebavanja, takav nam je mentalitet svima, volimo da se dicimo pobjedom i uvijek cemo je uvelicavati, makar bili i najveci klub na svijetu.
Wenger je pricao o transferima i Le Coqu. Kaze nije mu promjenio planove za transfere.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
-
On hoce velike pare i igrat centralno. Mora dobit oboje ili ne pristaje. Neki klubovi mu nude igranje redovno na zeljenoj poziciji, ali ne para koliko trazi, dok mu drugi, a medu njima i City nude velike pare, a nedovoljno minuta i poziciju koju zeli. City bi ga zbog pravila domacih igraca htio zadrzat posto poto....
Comment
-
-
Kako cu ja plakat kad taj covjek ode iz Arsenala. Arsenije . Mislim da cemo mi tek za par godina shvatit kako je velik posao covjek napravio zadnjih godina dok je bila teska situacija s financijama. Stabilizirao je klub i sad cemo polako na cvrstim temeljima ic prema gore..
Comment
-
I na wembliju nas ocekuje slican scenario,samo neki fensi bus sa opasnim vozacem ovaj napadacemnadam se da su se igraci delom zbog toga stedeli,videcemo,al ova 2 kiksa su mnogo,kao 2 poraza mi dodje inace sta je sa Oxlejom,nedostaje nam i on bas,al srecom Teo se probudio konacnosigpic
Comment
Comment