Originally posted by Henryj
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Brajkula View PostŠto taj Venger ne stavi prst na čelo malo i ne zapita se da li će taj Volkot već jednom vezati osam utakmica takmičarskih a da se ne povredi !?
Ima Juve dobrog DM-a po vokaciji, Simone Padoin, pa ako ste zainteresovani, 4 Skudeta brat, 2 Super Kupa Italije, jedno finale Kup Italije i evo sad igra finale LŠ, skroz ok, može i beka da poklopi, kako levog tako i desnog.
Originally posted by Henryj View PostNakon finala FA kupa ja se iskljucujem iz nogometa do pocetka lige. Ne mogu moji zivci podnosit vise prijelazne rokove.
Emirates cup 2015
Comment
-
Polagano. Za par godina Aki ce fino imat udio u Arsenalu, barem jednu dionicu, pa kad ovdje bubnem ime da se sjebete svi u zivot. Samo jos treba da nadjem negdje oko 20k funti da uzmem tu jednu dionicusigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
-
Arsene Wenger:
"I expect ManUtd to be active in the market. Every player I'm offered, they're already on his case!"
Prvo nude Wengeru igrace, pa drugim menadzerima, vazda bilo i vazda ce biti, zato i izlete malo malo natpisi u novinama Arsenal hoce ovoga, Arsenal hoce onoga, a ustvari samo ponudjen igrac Wengerusigpic
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostNe znam kako si ti shvatio da prvo nude Vengeru?!
Rece, svaki igrac koji mi je ponudjen je vec i na radaru Junajteda...
Tako je bese i Ronalda mogao da dovede, pa Ibru, itd...sigpic
Comment
-
Sto se tice Vermalenove klauzule, to se ne tice samog igraca i koliko je nastupa ostvario, vec kluba koji se slozio da plati odredjenu sumu ako klub osvoji LP, to sto je Vermalen bio povrijedjen to je druga stvar.
Genijalno je ostvariti toliki profit na igracu koji nije odigrao sekunde, a isto tako je bas glupo da je on osvojio LP sjedeci na kaucu, dok Arsenal ne moze Monako da prodje.sigpic
Comment
Comment