Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Merte je odlican kada je u formi ali kada nema svoj dan takve kikseve zna da napravi da to nije normalno.Kad se setim prosle sezone kako je bio direktan krivac za cak 3 gola koje je Verder primio na jednoj utakmici (ne secam se sada protiv koje ekipe je to bilo...)
Comment
-
Originally posted by milanche View PostMerte je odlican kada je u formi ali kada nema svoj dan takve kikseve zna da napravi da to nije normalno
Bas me zanima kako ce Nicklas da se snadje u Sanderlendu,zelim mu svu srecu, inace ne znam zasto ali mi je nekako postao jedan od omiljenih igraca Arsenala, a jbm li ga i ja zasto...
Sto se tice pojacanja,dobro je,kako sam ocekivao da necemo nikog da dovedemo,ovo je super.Nego jel zna neko kad ce da se oporave Jack i Diabi ?СА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА
Comment
-
Realno kakva su se sve imena spominjala zadnjih dana, i uopsteno ceo rok... Ovo je poprilicno mrsavo, sto se pojacanja tice!
Realno Arteta i Mertesacker su odlicni igraci! Mertesacker ce biti pravo pojacanje dok Arteta ne moze skroz da nadomesti odlazak Cesc-a i Nasri-ja, i naravno ako ostane zdrav!
Benayoun isto solidan igrac, ali je vise doveden za svaki slucaj...barem ja tako mislim! Ipak Venger nema neku klupu...
A za ovog Brazilca nisam cuo, mada je verovatno sasvim solidan. Clichy je i ovako i onako bio zesca kiksara!
Comment
-
Originally posted by Bendtner View PostKoselni je realno pravi primer toga,kad odigra par utakmica,odigra ih za 10 a kad zasere nesto to je zasrano...
Bas me zanima kako ce Nicklas da se snadje u Sanderlendu,zelim mu svu srecu, inace ne znam zasto ali mi je nekako postao jedan od omiljenih igraca Arsenala, a jbm li ga i ja zasto...
Sto se tice pojacanja,dobro je,kako sam ocekivao da necemo nikog da dovedemo,ovo je super.Nego jel zna neko kad ce da se oporave Jack i Diabi ?sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Auuu , na frku dovedoste 4 igraca koja su sasvim solidna.
Arteta je bio nosilac igre dugo vremena u Evertonu i dosta ce vam pomoci kao i Benayoun kojeg su povrede zezale ali isto vrsni kalibar.
Mertezaker je strasan stub u odbrani a Santos je levi bek koji zna probiti pa i zabiti golove , lepo ste to zadnji dan odradiliSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostRealno kakva su se sve imena spominjala zadnjih dana, i uopsteno ceo rok... Ovo je poprilicno mrsavo, sto se pojacanja tice!
Realno Arteta i Mertesacker su odlicni igraci! Mertesacker ce biti pravo pojacanje dok Arteta ne moze skroz da nadomesti odlazak Cesc-a i Nasri-ja, i naravno ako ostane zdrav!
Benayoun isto solidan igrac, ali je vise doveden za svaki slucaj...barem ja tako mislim! Ipak Venger nema neku klupu...
A za ovog Brazilca nisam cuo, mada je verovatno sasvim solidan. Clichy je i ovako i onako bio zesca kiksara!
Odličan posao za Arsenal prethodna 2 dana. Jedino me zanima kako će igrati ovaj Koreanac. Inače sviđaju mi se ova pojačanja, samo da se ne stane na ovom, da se dovodi po (letnjem) prelaznom roku barem 1-2 kvalitetno pojačanje.
Inače Rio Mijači je veliki potencijal, očekuje se i od njega dosta. odličan je bio u Fejnordu prošle sezone... Ali mlad je još.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by Krle View PostPrvi levi bek Brazila na Kupu Konfederacija 2009. i Kopi 2011. Realno gledano drugi najbolji brazilski levi bek posle Marsela.
Odličan posao za Arsenal prethodna 2 dana. Jedino me zanima kako će igrati ovaj Koreanac. Inače sviđaju mi se ova pojačanja, samo da se ne stane na ovom, da se dovodi po (letnjem) prelaznom roku barem 1-2 kvalitetno pojačanje.
Inače Rio Mijači je veliki potencijal, očekuje se i od njega dosta. odličan je bio u Fejnordu prošle sezone... Ali mlad je još.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Upravo to kako smo krenuli sezonu dobro smo završili doveli smo tog jednog štopera za kog smo kukali celu sezonu , jednog odbrambeno veznog i beka tako da mislim da smo solidni što se tiče odbrane , napad nam je onako bili bismo vrh da nam je došao Hazard ili da je Nasri ostao ali ipak Gervinho i Park Young su sasvim solidni otarasili smo se Bendtnera barem na jednu sezonu jbg kasno jeste popušili smo prva 3 kola ali ništa nije gotovo ipak smo imali 2 derbija i uvek neugodan Newcastle valjda će biti LŠ sledeće sezonesigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Miko View PostNece igrati , mora u rat do Januara 2013 ;)
Aha a Venger ga je ipak doveo godinu i po dana ranije da ga ne bi neko ukrao! OKIO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostUpravo to kako smo krenuli sezonu dobro smo završili doveli smo tog jednog štopera za kog smo kukali celu sezonu , jednog odbrambeno veznog i beka tako da mislim da smo solidni što se tiče odbrane , napad nam je onako bili bismo vrh da nam je došao Hazard ili da je Nasri ostao ali ipak Gervinho i Park Young su sasvim solidni otarasili smo se Bendtnera barem na jednu sezonu jbg kasno jeste popušili smo prva 3 kola ali ništa nije gotovo ipak smo imali 2 derbija i uvek neugodan Newcastle valjda će biti LŠ sledeće sezone
Originally posted by Krle View PostNije valjda krenuo rat između Severne i Južne Koreje
Aha a Venger ga je ipak doveo godinu i po dana ranije da ga ne bi neko ukrao! OKSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostNe znam gde je Funkerman našao to za vojsku ja kako znam profesionalni fudbaleri ne moraju da idu u vojsku znam da je bilo za Vidića da je trebao da ide ali se izvukao zahvaljujući fudbaluSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Comment