Nisam stigao da pogledam utakmicu, ali ima repriza veceras u 00:15 pa mozda i bacim pogled.. Kakvi smo bili?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
-
Originally posted by Dimitrije View PostDakle, brat Le KoK opet sastavio sve redom Uskoro pocinje repriza
Je l' se meni cini ili Remzi opet kao i na prosloj utakmici provodi vecinu vremena po desnoj strani?
Coquelin zasluzeno MOTM, a sto se utakmice tice pravo nemam sta da napisem.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Samo decko vec 2-3 god nije video formu... Najbolje je igrao kao klinac i njega su povrede unistile, sledeća sezona ce biti kljuvna za njega ako se izbori da igra ako ne i bude imao problema sa povredama onda mozda i ode ali sad jos nece otici, spreman je on da se bori za svoje mesto u timu.
Comment
-
-
Meni Wilshere nije nista posebno, ako neko ponudi dobru lovu sto da ne, jeste da su ga povrede omakle u fudbalskom razvoju, ali meni je on najvise pokazivao kao klinac, otkad je preuzeo 10-ku pokvario se.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
-
Marseille forward Andre Ayew has told Sky Sports that while he has offers from all over Europe, a move to the Premier League would be an “honour”.
The 25-year-old Ghana international is a free agent in the summer, and has been heavily linked with a host of English clubs including Swansea, Newcastle, Arsenal and Everton
Ovo možemo da uzmemo laganice samo je pitanje koliko nas zanimasigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment