Originally posted by AK47
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Mesut mozda ima i najbolji osjecaj za prostor na terenu na svijetu. Kakva lik rijesenja nalazi kada ima vremena ono je nenormalno.
Odusevio me je sinoc kad je izgubio loptu i potrcao za igracem, start s ledja, klizeci i uzima loptu brat, poceo je i da se vidljivo trudi, da zadovolji neke koji su nezadovoljni.
Bolestan fudbaler, sljedece sezone ocekujem bas da igra na bozanstvenom nivou, kad odradi punu predsezonu sa ekipom.
Al jebu ovi kupovi, malo malo neko takmicenje, sad Kup Amerike na ljeto, Alexis ce doc dogodine poslije tog kupasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ne mora on imati uopste vremena nego se igraci moraju dobro kretati da bi on mogao svoj dio posla da odradi...
Sjecas se prosle sezone kad Girouda tjera od sebe i govori mu gdje ce se kretati da bi mu dao loptu,pa kakav je to profesor doktor fudbalaLast edited by AK47; 10-03-15, 23:48.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
To je bio cas fudbala. Tako i treba da radi pravi AMC, da kaze gdje ce poslati loptu, Giroud naravno zahvalio mu se vrlo srdacno.
Mesut je tito po pitanju fudbala, ali nekad se covjeku desi da nestane jednostavno, kako je ekipa jednodimenzionalna tako je i on, nidje ga. To sto kazes moraju se kretat drugi da bi radio posao, to je velikim djelom i razlog zasto nestane naprosno nekad.
Samo ekipa, samo snaga za sve ostalo ce Ozil asistiratisigpic
Comment
-
Trcite jedan do drugog i onda ti pley kaze sta ce uraditi, lakse je
Al slazem se to se na treningu radi, da se stvori hemija i razumjevanje kretnji, ali ne odmaze i komunikacija na terenu, apsolutno mislim da je ona i kljucna. Mora postojati razgovor na terenu.sigpic
Comment
-
-
-
Ako dozvoljavate ja bi malo da objasnim...
Prvo polazim od sebe, mogu biti fin a mogu biti i djubre a sve je stvar moje unutrasnje i mentalne kulture.
Ovde na forumu ima mnogo ljudi cije pisanje rado citam i veoma postujem njihovo znanje, nije bitna tema i navijacka boja fudbal, basket, tenis... bilo sta.
Slazem se da u svemu treba imati korektnosti i nekih granica. Kad` rekoh granica mislim na "teritoriju" a i da bi izbegli kako Goku rece "lazno gladjenje".
Ja smatram ovu "teritoriju" Arsenalovom kucom i nepada mi na pamet da nesto uvredljivo napisem jer ipak sam ovde gost (bez obzira na moj stav o ovom klubu). Postoje "teritorije" npr. PL gde je "shorka" dozvoljena (naravno, opet sve u granicama kulture i dozvoljenoga). Zasto pisem ovako, pa upravo da bi se unelo malo strasti, da bi se izbeglo, opet pominjem Gokua i gladjenje a da to opet bude kulturiska. Apsolutno treba da postoje sve teme i da svako ima svoj obraz kao sto je Gangrena bio fenomenalan juce pa napisao "ono".
Znaci ljudi pisite slobodno sve i o svemu samo eto da to nije remecenje "teritorija"
Nadam se da sam bio razumljiv... Gledao sam juce dva sjajna brazilska filma, neke bande favele ovo/ono pa sam se malo "primio"... i tamo imaju te "teritorije" koje su za mir i postovanje a i neke druge koje su za ono drugo... samo sto je kod foruma super, sto ako su ljudi razumni i "zdravo" se peckaju nece leteti glave.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
Comment