Nista nece biti povodom toga Dimitrije,gledajuci istoriju Arsenala pod Vengerom Ziru po meni nije odgoovor,ako nam se na primer u cevrtfinalu padne Barsa da li ocekujete da Ziru pravi razliku,da li mislite da ce Ziru izbaciti Barselonu,ako gledate istoriju pod Vengerom oduvek smo imali fantasticne brze,okretne, tehnicke potkovane napadace sa ubojitom zavsnicom,Wright,Anelka,Henry,Van Persi i tako dalje.Ziru je tipican drugi napadac u svakoj iole ozbiljnijoj ekipi koja pretenduje na prvenstvo,ligu sampiona,dobar je za kup utakmice,ali ako hocete da ga zaustavis nemas tezak posao,veoma je jednodimenzionalan,nema niceg novog kod njega,on jednostavno nije dovoljno dobar da bude prvi spic Arsenala,zato sto pod pritiskom ne reaguje dovoljno dobro i ima iza sebe vezni red koji bi od svakog prosecnog napadaca pravio boljeg igraca u ocima navijaca,Jednostavno uporedis rezervnog napadaca Celzija Remija,cetvrtog napadaca Sitija Jovetica ima li neke velike razlike izmedju Zirua,Remija i Jovetica nema,evo da dovedemo Jovetica na leta ruku dajem da kada bi imao Cazorlu i Ozila iza sebe da bi presao 20 golova,slazem sa da nije sve u napdacu,ali u Vengerovoj taktici igra veoma bitnu ulogu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by krele90 View PostStvarno mi niste jasni ako se bojite ovog junajteda mozda ne gledamo istu sezonu likovi nmg da se sastave ja sam siguran da oni ispadaju iz top 4 do kraja sezone, pre ce Liverpool ili Sautemton u LS nego Manchester...
Comment
Comment