Pjeske
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
-
Drago mi je zbog Kembela. Na taj nacin je klub pokazao da racuna na njega u buducnosti, ali se i zastitio od eventualnog olakog odlaska, za sitnu lovu i tako to. Inace, od ovih sto im ugovori isticu, ocekujem Belerina i Kokelana da potpisu nove, masnije ugovore, kao i Arteta da produzi na jos jednu godinu. Dijabi nesretnik je zavrsio svoju dugogodisnju agoniju (doduse, dobro unovcenu), a Flaminiju neka je sa srecom!" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Sanchez vjerovatno nece igrati protiv Ville, malo zategnuta zadnja loza, sto me cudi jer je kratko igrao samo protiv Brightona, al neka njega nek bude spreman za kokoske i Princoni moj brate najdrazi poslije Brajkija, nemoj da mi se kladissigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostSanchez vjerovatno nece igrati protiv Ville, malo zategnuta zadnja loza, sto me cudi jer je kratko igrao samo protiv Brightona, al neka njega nek bude spreman za kokoske i Princoni moj brate najdrazi poslije Brajkija, nemoj da mi se kladis
Comment
-
Ma znam, ako je istegnes onda je 3 sedmice sa njihovim tretmanima, ali fazon je sto je igrao jako malo prosli vikend i ima misicnu povredu, nesto nije OK, sa ovim povredama u posljednje vrijeme, nelogicne su.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Profi igraci moraju da se cuvaju pretreniranosti, jer znas i sam kad povredis na primer zadnju lozu, pa se vratis posle povrede onda i ostali misici na toj istoj nozi su pod vecim pritiskom. Ne moze tebi misic da bude isti sada kada si zdrav i onda kad se vratis nakon povrede. Promene su evidentne, a pritisak na isti misic je bukvalno isti. A to misic ne moze da isprati, pa dolazi do povredjivanja tog isto misica, ili nekog drugog misica quadricepsa
Comment
-
Vala je Alexis trcao za trojicu, work rate mu je nenormalan. A Bog samo zna kroz sta prolazi na treninzima. Evo Wilshere nikako da se vrati, RVP-iju je trebalo sto godina da ojaca tj da izdrzi te treninge. Igraci se pozuruju nakon povrede i to je greska koja se skupo placa na duze staze.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostMa znam, ako je istegnes onda je 3 sedmice sa njihovim tretmanima, ali fazon je sto je igrao jako malo prosli vikend i ima misicnu povredu, nesto nije OK, sa ovim povredama u posljednje vrijeme, nelogicne su.sigpic
Comment
Comment