Ma jasno, ali sada se radi ground work
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostArsenal XI vs. Brighton: Szczesny, Chambers, Koscielny, Monreal, Gibbs, Flamini, Walcott, Ramsey, Ozil, Rosicky, Giroud.
OZIL & WALCOTT
Cembers..Kos..Monreal..Gibs
..........Flamini..Remzi.........
Rosicki.......Ozil........Wolkot
................Ziru.................
msm da je ovako" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
-
Rosicki MOTM ,Cembers nesto bled,malo nesiguran,kao i Scesni,Akpomu bi valjala pozajmica ,trebaju mu utakmica,ima dobrog materijala tu,Ozil i Teo po gol,odlicno za nastavak sezone za njih,jos samo Ramzi da klikne ono njegovo,i bice svasta do krajasigpic
Comment
-
Moze, moze Fekir, samo ne znam gde bi igrao uopste, posebno u ova cudna vremena gde ce samo Debusi i Arteta duze da odsustvuju. Jos sada kada se vrate Ox i Velbek, ludnica totalna. Ne vidim ni kako bi za Rosickog imalo mesta i na klupi, iako je bogovski odigrao u kupu, mada bi meni trenudno igrao pre Rosa nego li ovakav Ramzi.Last edited by Lion; 26-01-15, 00:39.
Comment
-
Koja samo razlika u kvalitetu kad je usao Kokelan u odnosu na Flaminija,mislim nije tolika bas, al osetila se sigurnost neka odmah,..I taj Kokelan kao da neko igra trenutno PES sa arsenalom pa usao nabudzio ga i poslao u arsenal. tako da blizi se 2febr,mislim da cemo ostati na Gabrielu,izgleda da Francis ustedeo Arsenu kintusigpic
Comment
-
" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
Comment