Originally posted by soe
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Princoni View PostNe sanjam ti ja Akane Rikelme nista od problema mojih, al mi dodje lakse kada zaebavam ljude po forumu malo
Nemoj Akane nikad da se zaljubljujes, slusaj sta ti princoni kaze.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by AK47 View Posthahaha dobro dobro nista onda ti ostaje Dule Krtola samo da zaboravis
Originally posted by maliajnstajn View PostSad je meni jasno sto ti sve rijedje i rijedje pises ovdje. Pih zaljubio se, jel fatalna ili je tragicna
Comment
-
" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
-
Kada vidim nesto ovako dodje mi da zadavim nekoga.
Andrej Arshavin je bio najljenjiji igrac Arsenala u historiji, frajer je znao zalec hladno na treningu i odmorit dok svi ostali trce ko konji.
Lukas Podolski je samo fantastican finiser, njegovo kretanje na terenu je katastrofalno. Ne pomaze beku, ne vraca se nazad kod kornera, kada igra spica, radius kretanja mu je 15 metara.
Wenger unistio talente. Wenger mrzi ljencine na terenu. Alexis je ono sto on obozava, igraca koji ce se vratiti nazad do svog sesnaesterca i povuci kontru naprijed sam, pa izgubit loptu i opet odraditi puni sprint nazad da brani go, kratko jasno.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
HIGUAIN TO ANFIELD?
More Liverpool rumours now, as the Daily Express claims Brendan Rodgers is closing in on Napoli striker Gonzalo Higuain after the Serie A side signed another striker. Marco Gabbiadini signed for Rafa Benitez's men for £11m from Sampdoria on Friday, and the paper says the Reds know a bid of £30m will trigger Higuain's release clause and they will try and finalise a deal in the January transfer window rather than waiting until the summer.
Mislim, uz duzno postovanje klubu kakav je Liverpool, s obzirom na okolnosti kakve su trenutno, Pipa bi sigurno prije dosao kod nas nego li na Merseyside." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
Comment