Hoce li biti onda sta od Kavanija?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Ves View PostSjeca li se neko neke gluposti koju je Kokelan napravio igrajuci za Arsenal ili neke ispodprosjecne partije?sigpic
Comment
-
Comment
-
Igrao je on sasvim solidno i na bekovskim pozicijama kad je bilo potrebno. Ne mislim da je klasa za prvi tim, svakako moramo ici po ozbiljnog dmfa. Medjutim, upravo zbog svoje svestranosti i sposobnosti da odigra na bekovskim pozicijama zahvalan je igrac za klupu i ne pravi gluposti, ne ostecuje tim. Ako tim igra dobro on igra dobro, u suprotnom se ni sam ne istice. To se npr. za Flaminija ne bi moglo reci. Na osnovu svega vidjenog, msm da Kokelan treba ostati u timu kao rezerva za pomenute pozicije." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
I meni se svidelo kako je Kokelan odigrao, mozda bi trebalo njemu dati jednom sansu pre Flaminija u paru npr. sa Ramseyem u sredini pa da vidimo kako ce to ici. Ja Flaminija ne mogu da gledam u zadnje vreme, jako mi je nesiguran, recimo da je juce bio donekle ok.
Ispljuvao sam Welbecka protiv Liverpoola, no juce je bio dosta dobar, ali i dalje tvrdim da Wenger treba ponekad da ga stavi na klupu. Ja na Chamberlaina pizdim u poslednje vreme. Utakmicu protiv QPR-a nisam gledao, ali protiv Liverpoola i juce protiv West Hama bira losa resenja, nepotrebno zakoplikuje stvari u nekim situacijama. Juce frajer ima Alexisa u sredini samog da mu je dodao gol 100%, on sutira bez potrebe. Onda par minuta kasnije opet ima ne secam se koga i sa desne i sa leve strane, on sutira i salje loptu visoko na tribine.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Coquelin, Chambers, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Rosicky, Alexis....
Dosta nas je i cekalo da vidimo Cembersa na DCM,mislim da ce se dobro snaci...Steta sto Ziru napravi onu glupost,znacio bi nam sad
Da i srecna NG svimasigpic
Comment
-
Originally posted by Dimitrije View PostA sto nema Velbeka ni na klupi? Nema ni Podolskog..sigpic
Comment
Comment