Originally posted by Ves
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
I meni se on cini kao najbolja opcija. Svi nesto Tadic, Pelle, ali je po meni Snajderlin covjek koji pravi razliku kod Svetaca i pravio bi je i kod nas. Bender bi takodje bio veliko pojacanje, s tim da, kao sto ti spomenu, pitanje je da li bi se odmah snasao ili bi mu trebao period adaptacije za maksimum. M'vila bi prije par godina bez konkurencije bio prvi izbor i vjerovatno jeste najtalentovaniji od svih, ali je na psiholoskom planu nestabilan, a i donosio je lose odluke u karijeri koje su ga dodatno unazadile. Medjutim, covjek koji se ne spominje a bio bi moj prvi izborr je svakako William Carvalho! Najmladji od svih, moze i stopera da pokriva, najveci potencijal, silan igrac!" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Pa taj "smijesni" M'Vila je s 19 u Rennesu igrao ono sto neki s ovi liste nisu do 25. ..
Comment
-
Pa talent je jedno, i on ga ima na izvoz, to sto je odabrao neki pogresan put je nesto sasvim drugo .
S 19 godina je bio, skoro pa jedini siguran ( u veznom redu ) u A reprezentaciji Francuske .Last edited by Dale; 24-12-14, 01:00.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
A po meni je i bespotrebno dovoditi napadaca, tu su Giroud, Campbell, Welbeck. Nikada mi nece biti jasno zasto Campbell dobija toliko malo sansi. Kada predrkani Yaya Sanogo ima vise odigranih minuta od njega.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Jebo talenat u pravu je Prince,ja ne znam je li ko gledao tu olupinu ove sezone.Dno dna jbt vise igra Zdravko Kuzmanovic od njega,a i kad igra los je+fizicka sprema prosto uzasna...eto toliko od mene,klosar obicniZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Ves View PostI meni se on cini kao najbolja opcija. Svi nesto Tadic, Pelle, ali je po meni Snajderlin covjek koji pravi razliku kod Svetaca i pravio bi je i kod nas. Bender bi takodje bio veliko pojacanje, s tim da, kao sto ti spomenu, pitanje je da li bi se odmah snasao ili bi mu trebao period adaptacije za maksimum. M'vila bi prije par godina bez konkurencije bio prvi izbor i vjerovatno jeste najtalentovaniji od svih, ali je na psiholoskom planu nestabilan, a i donosio je lose odluke u karijeri koje su ga dodatno unazadile. Medjutim, covjek koji se ne spominje a bio bi moj prvi izborr je svakako William Carvalho! Najmladji od svih, moze i stopera da pokriva, najveci potencijal, silan igrac!" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Pa Ves brate zar ti ne izucavas Sociologiju, zar nisu pisali neke studije o tome da ljudi uvijek gledaju ono najgore u vecini slucajeva
Jebo to, jos 7 dana do januara, a nismo jos nikoga potpisali, sumnjivo meni to da ne izvisimo opetsigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment