Alexis mora odmorit protiv Borusije. Treba nam bod iz dvije tekme tako da ova tekma nista spec
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Sta mislite kad bi probabli 4-4-2? Napred Welbeck-Giroud, krila Alexis i Ox/Theo, dva MC-a recimo Arteta i Ramsey, mada bih ja dao sansu Rosickom da se pitam, odigrao bi bolje nego Wilshere i Ramsey 100%.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostSta mislite kad bi probabli 4-4-2? Napred Welbeck-Giroud, krila Alexis i Ox/Theo, dva MC-a recimo Arteta i Ramsey, mada bih ja dao sansu Rosickom da se pitam, odigrao bi bolje nego Wilshere i Ramsey 100%.
Comment
-
Originally posted by goku View PostMeni se čini da je Ozil došao na zimu, a oni su veći deo vremena bili prvi bez njega u prvom delu sezone. Mesut je igrao dobro prvih mesec dana i onda nestao bez traga, još uvek ga traže.
I nemoj Žirua da stvaljaš sa njim, protiv tog čoveka nemam ništa.
Comment
-
Originally posted by goku View PostU toj formaciji se dva centralna vezna nenormalno troše i treba da budu igrači tipa Gatuzo. Bolje 4-2-3-1, Velbek malo povučenije da pomaže dvojici centralnih veznih.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
U janurau se mora kupiti defanzivni vezista,koji ce vredeti nesto i doprineti timu odmah,a ne za 2,3god.i jedan iskusni defanzivac , i ako iskoci Ceh ili Kasiljas sto ne probati,muka mi je vise da krivimo sudije i losu srecu svaku ebenu utakmicu..ponavljacu to ko papagaj do kraja janura,inace nam nema spasa, i to nase zacementirano top 4 ce biti miljama daleko,sigpic
Comment
-
Ako cemo realno stvarat onolike sanse i onda ih fulati, morat ce poceti jednom da ulazi, ne moze zauvijek da se ono desava. Evo sta mi pricamo, u zadnjih 5 tekmi primili smo oko 10 golova a od toga u okvir gola su nam uputili oko 15 suteva. To je sramotno, da nam United iz 2 suta na go da 2 gola.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Comment