Venger kopacke da ljubi ovom Sancezu. Iz blata ga vadi cele sezone.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Pa jeste, ali kritike za njihovo dovodjenje idu njemu, pa nek' idu i zasluge za dovodjenje Aleksisa. p.s. Nisam ja saglasan s tobom oko toga da on jedini igra kako treba, ali o tome ne bih. Samo ukazujem na poentu." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Odlično se igralo danas. Radili smo pritisak konstantno i nije bilo nekih ozbiljnih kikseva u sredini, a u odbrani nije nešto ni prilike za to bilo. Bitno za istaći je da smo igrali 4-4-2, i to obećava. Evo kako je to izgledalo na terenu:
Untitled.jpg" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
A pricao sam ja o 4-4-2.. To je to, nema tu mnogo filozofije i zajebancije, samo se cepa i postizu se golovi.. Cak i Ozil komotno u takvoj formaciji moze da igra na krilu kada ima dva napadaca ispred sebe, a ne samo jednog i brdo veznjaka koji mu smetaju, ali vise o tome kada se vrati...
Comment
-
Originally posted by Ves View PostOdlično se igralo danas. Radili smo pritisak konstantno i nije bilo nekih ozbiljnih kikseva u sredini, a u odbrani nije nešto ni prilike za to bilo. Bitno za istaći je da smo igrali 4-4-2, i to obećava. Evo kako je to izgledalo na terenu:
[ATTACH=CONFIG]13277[/ATTACH]
Comment
-
-
Originally posted by Prince View PostNisi ni ti Aki mnogo bolji. I ti si provokator. Samo sto sam ja najveci provokator u istoriji virtuelnog sveta koji je Erik video. Ali i ti si u vrhu erikove liste.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment