Negde procitah da Per treba samo da prodje lekarske
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by D-Wade View PostEvo i stopera.....
Fala puno sto ste dali toliko za njega.Sledece godine mu ionako istekao ugovor, a bio bi prevelik gubitak za ekipu da u jednom letu odu Vize, Mertezaker i Marin.Od toga prva dvojica bi otisli besplatno.Nesto mi govori da cemo vam Marina uvaliti sledeceg leta.
Na Goal-u sam naleteo na vest da je prvi favorit na mestu ofanzivnog veznog, fudbaler Fulama Klint Dempsi.
Nego sta se desava sa Sisokom?
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostZnao sam da mozes da ubedis Vengera da razmislja ozbiljno o dovodjenju Mertezakera.
Fala puno sto ste dali toliko za njega.Sledece godine mu ionako istekao ugovor, a bio bi prevelik gubitak za ekipu da u jednom letu odu Vize, Mertezaker i Marin.Od toga prva dvojica bi otisli besplatno.Nesto mi govori da cemo vam Marina uvaliti sledeceg leta.
Na Goal-u sam naleteo na vest da je prvi favorit na mestu ofanzivnog veznog, fudbaler Fulama Klint Dempsi.
Nego sta se desava sa Sisokom?
Comment
-
" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
-
Mertesacker je prosao ljekarski,imace platu oko 8o.000 funti.
Parkova mana je kao sto ste vidjeli iz videa je sto mora do januara 2013 u vojsku natrag u Koreju. Jedini nacin da se to ne desi jeste da osvoji medalju na olimpijskim igrama ili azijsko prvenstvo.
Pregledao sam dosta videa ima ubitacan pas mislim da bi mogao biti dobar u tandemu sa RvP-om.
Comment
-
Originally posted by Funkerman View PostMertesacker je prosao ljekarski,imace platu oko 8o.000 funti.
Parkova mana je kao sto ste vidjeli iz videa je sto mora do januara 2013 u vojsku natrag u Koreju. Jedini nacin da se to ne desi jeste da osvoji medalju na olimpijskim igrama ili azijsko prvenstvo.
Pregledao sam dosta videa ima ubitacan pas mislim da bi mogao biti dobar u tandemu sa RvP-om.
Ovo je ludo
EDIT: I Mertezaker potpisuje, to su već 3 pojačanja za Arsenal.
Golman Poljak, Andre Santos, Mertezaker, Vermalen, Sanja, Vilšir, Song (Diabi), Volkot, Žervinjo, Aršavin (ili novo pojačanje). Van Persi (Park)...
Treba još jedan igrač na sredini i to je to. Bravo za Vengera. Samo da se pokažu ova pojačanja da ne budu promašaji...Last edited by Il Capitano; 31-08-11, 00:05.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
Comment