Odlican bio danas, velika steta ako je povreda ozbiljna, znamo kako se sporo vraca u ritam nakon povrede.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Mogao bi vala Cembers na zadnjego veznog, deluje mi mnogo sigurnije na lopti nego Flamini.. A pokazao je i da ima ne sutinu nego suterdu
Jos jedna stvar.. Idemo na Celski bez Remzija i Artete sigurno, a verovatno i Vilserice.. Ja stvarno ne znam ko ce tu da igra..
Last edited by Dimitrije; 28-09-14, 23:04.
Comment
-
" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Remzika najmanje mjesec dana out
Alexis nije igrao u prvoj zato sto usporava pasove, te rade na treninzima da se brze oslobodi lopte. Jebote on je igrao u Barceloni i kad skontas kakve oni pasove imaju, onda pogledas Arsenal i mi imamo jos brze pasove, vjerovatno zbog brzine samog fudbala i presingasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Presla liniju lagano samo da li punim obimom ili je malo kacila to je pitanje. Oni su ladno prikazali na onoj tehnologiji trenutak kada je golman intervenisao a lopta je tek posle toga usla u gol...Dali tolika pare za to a ne valja nista.
Last edited by Lillard; 29-09-14, 19:08.sigpic
Comment
-
Originally posted by Lillard View PostPresla liniju lagano samo da li punim obimom ili je malo kacila to je pitanje. Oni su ladno prikazali na onoj tehnologiji trenutak kada je golman intervenisao a lopta je tek posle toga usla u gol...Dali tolika pare za to a ne valja nista.
Evo i ovaj ugao.
[VINE]OZHzK6q2VIF[/VINE]Last edited by Abel; 29-09-14, 19:15.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostRemzika najmanje mjesec dana out
Alexis nije igrao u prvoj zato sto usporava pasove, te rade na treninzima da se brze oslobodi lopte. Jebote on je igrao u Barceloni i kad skontas kakve oni pasove imaju, onda pogledas Arsenal i mi imamo jos brze pasove, vjerovatno zbog brzine samog fudbala i presinga
Comment
-
Ma taj presing i trcanje je super, problem je sto uzme loptu upusti se u ludacke driblinge i gubi loptu, posebno kad se otvori prilika za kontru. Valjda je nakon Borusije skontao da mora da se radi na tom segmetu davanja lopte ranijesigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ja sad citam o tome zasto Alexis sedi na klupi u poslednje vreme i samo cu reci... Pa ako njemu Alexis usporava igru driblinzima sta rade Wilshere/Ozil/Ramsey na krilu? Prso je on sa mozgom ove sezone posteno, ne kontam njegove poteze.
Em nemamo nikakvu igru, a vala ni neke zapazene rezultate, a imamo igrace za nesto konkretnije. A da ne pricam kako iz nedelje u nedelju sve vise uvidjam kako je Wenger ocajan takticar. Veliki covek, poslodavac i sve to, ali postavka taktike, formacije veoma slabo.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
Comment