.@GuillemBalague tells SSN that Arsenal are working on a deal to sign a DM/CB from France. #afc
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Last edited by Wilshere_10; 01-09-14, 19:25."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
-
Čitam ovu temu i uživam, nikada ovako nisam pratio deadline day, ovo je za mene nešto novo. Naročito mi je gotivan ovaj lik maliajnstajn, toliko strasti, toliko iskrenosti, neprocenjivo.
Jel može neko da mi kaže zašto se transferi završavaju zadnji dan, zašto se igrači ne dovedu ranije kao Alexis. Jel im cena manja zadni dan ili šta već...
Comment
-
David Ornstein @bbcsport_david 1m
Arsenal interested in signing Welbeck before deadline. Not clear if permanent or loan & no deal agreed or medical yet #bbcdeadlineday #MUFC"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
To sam ovako naveo,oni su mi pali prvi napamet zato što su bili napadači u Arsenalu.Ali navedi mi jedan razlog u čemu je Velbek bolji.Po meni Velbek je napadač za ekipu koja je u sredini tabele,neki npr. Swansea,Stoke itd...Nije on za napadanje PL ili još gore Lige ŠampionaСА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА
Comment
Comment