Izgleda da cemo pokusati dovesti Aldervilda iz Atletika na pozajmicu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Ornestin sa BBC tvitovao da ne dovodimo napadaca,jos smo na trzistu za DM i Defanzivca,on je veoma pouzdan,to jest skoro nikad ne gresi u vezi Arsenala tako da zaboravite da dovodimo napadaca,jos je spomenuo da se trazi igrac koji bi popunjavao obe pozicije ,meni jedino pada napamet sa kim smo povezani do sada da je to Wilijam Karvaljo.
Comment
-
When asked about Arsenal's reported interest in Zigic, Calasan told SPORT: “It is true. Wenger called me on Tuesday afternoon and told me that he wants to bring Zigic to Arsenal.
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/...enalZigicAgent
sigpic
Comment
-
Kakva klupa, sta je vama??? Alo, Zigic!? Kakvi smo to mediokriteti postali da nam bude uredu da Ozil, Sancez i Wolkot igraju iza ZIGICA? Pa dajte. Njega nisam mogao gledati u Zvezdi, da nam igra za Arsenal! Ne moze, nece, ne ide!" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Sta vam je ljudi frajer 3 mjeseca fudbala nije igrao i sad ko fol Wenger njega hoce da mu pomogne kroz sezonu. Igraca koji je igrao za jebeni Birmingem. NE BULAZNITE i ne pisite to jer cu nac nekoga da vam pocisti ove gluposti koje ste ispisalisigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Inace Agent samog Zigica je rekao da Arsen Venger ima njegov broj,pazi kako da ne,napomenuo je da Zigara razmatra ponude iz Svajcarske,Turske,Grcke ali je kao i Arsenal zainteresovan tipicno dizanje cene igraca preko nasega slavnoga kluba,tako je i onaj Rumun iz Salkea bio blizu prelaska u Arsenal,Qintero i tako dalje agenti samih fudbalera koriste ime Arsenala da podignu cene svojih fudbalera,a i potraznju od drugih klubova.
Comment
Comment