Pa ne kazem da ne treba klasa, ali ovom trenutku mi deluje malo verovatno da ce Venger iskesirati toliko za napadaca.. Bilo bi super, ali tesko... Mislim da bi ovaj momak mogao da dodje pa da se bori sa Ziruom za mesto u startnoj...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by krele90 View PostSad bi svako normalan stavio Kembela u napad, a sanceza na krilo. Mene brine izostanak Ramzija i Artete, cak i Koselni pitanje da li je spreman :/
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Zato sto sam prinudjen da svaki put kad on nesto napise procitam recenicu bez smisla, znacenja i povezanosti sa temom ili bilo cim zbog cega sam clan ovog foruma. Da sam malo pateticniji rekao bih da je ovo mentalna tortura koja nadmasuje ideje Orvela i Huxleya. I svakako bih zabranio ovakvu vrstu promocije ili cega god na forumu, ali to nije u mojoj moci, pa moram ovako zatraziti da se ukloni nepotrebni sadrzaj koji cini bar trecinu svakog njegovog posta." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
Comment