Meni je Radamel manje realan cak i od Kavanija... Rojs bi bio super, ali i on vise igra krilo nego centarfora...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
66m se zasad potrosilo to je ogromna cifra. Dobili smo nekih 25 od Vermalena, Vele i Fabregasa plus jos onih malih nebitnih igracica. Bit ce jos 10-15 od Podolskog i bit ce neke love da se pukne na zadnjeg veznog, stopera i napadaca.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ovo je nas covjek! http://www.mirror.co.uk/sport/footba...ustavo-4100523
Luiz Gustavo se toliko spominjao ranije, pokriva covjek osim DMf i pozicije stopera, te lijevog beka, a to je upravo ono sto sam spominjao, sto nam treba. Mislim da ce 15 m funti odraditi posao." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Sporting are ready to lower their asking price for Arsenal target William Carvalho to €30m, but will ask for a player on loan in return. The Portuguese side would be interested in Yaya Sanogo, Serge Gnabry, Francos Coquelin or Ryo Miyaichi." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Dimitrije View PostVenger bi bio pametan kad bi doveo Destra iz Rome... Mlad je, ume da suta lopte, a kod nas bi procvetao... Moje neko misljenje... Verujem cak i da nije nesto skup...Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.
Comment
Comment