Mislim da ce Remzi igrati ispred Flaminija i Dzeka...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Prvo poluvreme ocaj, drugo nesto bolje. Ozil potpuno nevidljiv, Ramsey opet strelac. A da Wenger njega prekomanduje na napadaca? Giroud dobar danas, uneo je nesto novo u igru u 2. poluvremenu.
Po meni Chamberlain najbolji kod nas danas, a odmah iza njega Chambers. Nisam gledao od pocetka utakmicu + mi je nestajao SK zbog vremena, pa mozda nisam video neki slab potez navedenog dvojca.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Dosta sam se razocarao nakon tekme sa Evertonom. Glavni razlog je zato sto Martinez drugu utakmicu u nizu sa Arsenalom tera sprdnju sa Vengerom sa taktickog aspekta i to na istu foru u oba meca. Zaostao je Venger u vremenu sto se tice tog taktickog dela u savremenom fudbalu i zato tako i prolazi protiv timova koji ima takve takticare kao sto je Martinez. Cak sam misljenja da su Vengeru jos pre utakmice i izmene isplanirane. Igra nije licila na nista, potpuno bez balansa postavka. Ozil moze da igra na krilu ali ne moze ni polovinu onoga da pruzi sto moze kao amf, isto vazi i za Kazorlu. Potpuni promasaj sa Sancezom u centru napada koji je doveo do toga da nije celo poluvreme Arsenal ozbiljno zapretio. Prelazni rok je na samom kraju, a jos nismo doveli igrace za dve najslabije pozicije u ekipi vec dve godine. Konacni zakljucak je da nema nista od titule ni ove sezone ako ne bude nekih vecih promena.
Comment
Comment