Zahvaliti se Edu i Junajtedu sto je Verma otisao za ove pare! Da nije bilo ponude Junajteda od 18m cisto sumnjam da bi Barsa nudila 19m...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Ves View PostOdlazak Vermalena je prvi poraz Arsenala u ovom prelaznom roku.
Ne verujem da će Nastasić pristati da bude rezerva, ali se može naći pristojna zamena za Vermalena.
Po meni možda još taj Karvaljo da se dovede i prelazni rok je odličan, a sledećeg leta dovesti LW (čitaj Marko), i Bog da nas vidisigpic
#WengerOut
“I really like Arsenal. But you, yes, you. Do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?”
Come on you Gunners!
Comment
-
Odlazak Verme za 19miliona je odlicna stvar, 29godina, nije igrao dugo, ne bi imao pravu priliku pored Koscelnog i Mertezakera, ovo je odlican potez i za njega i za Arsenal, nadam se da ce pokazati klasu u Barsi.
Sto se tice Nastasica, to je obicna novinarska patka, dailymail i drugari.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostJel me zajebavas? Prijateljska utakmica? Jebeni Emirates kup?
Momak je na pripremama bio 5 dana prije te tekme, sta si ocekivao da odigra ko bog, ko sto je igrao prosle godine?
Ne pricam ja samo o Emirates cup-u, seti se samo koliko je zbog njegovih gluposti Arsenal na kraju ispastao. Ja se iskreno nadam da ce biti bolji ove sezone ali... videcemo...vreme ce pokazati
Comment
-
Ako pricas o prosloj godini, jedini put kada je kiksao bio je prvi dan sezone, sve ostale tekme je odigrao besprijekorno, osim one sa Citye u gostima kada se povrijedio. Znaci samo 2 losije tekme i to je to, ne znam stvarno o cemu ti pricas. A ako hoces odigrao je jos jednu losu tekmu za repku u barazu protiv Ukrajine kad je skrivio penal i dobio crveni i to je to.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment