Ne treba niko da dodje nego wenger da ode......sad u ovom trenutku sam siguran u to....bio sam za to da ON ostane, da ON radi, kao satro verujem u njega i te fore.......Nema vise.....nek se tera u kurac i cela uprava sa njim zajedno......ovakvu sramotu svet jos nije video
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Uprava je kriv,kao sto sam napomenu ti ljudi su najvece stipse u svetu sporta,imaju sistem koji je los,jednostavno dovode mlade igrace za 3,4 milona i onda se uzdaju u Wengera da od njih napravi kvalitetne igrace koje bi ono mogli da prodaju za 20-30 miliona,svake sezone dovdu jednog igraca koji kosta preko 10 milona da nebi imali problema sa navijacima,taj sistem je poceo posle odlaska Anrija i bice jos dug dugu prisutan!!!!!!
Comment
-
Kao sto rekoh, nije Wenger pustio Nasrija i Ceska da odu, pa zar stvarno mislis da bi ih on pustio. Wenger ne treba da ide, zato sto je covek odkako smo dobili novi stadion sa nekom sicom opet uspevao da uradi nesto. Da je dobio pare na pocetku leta, siguran sam da bi on doveo i Hazarda i M'Vilu i Cahilla/Sambu po manjoj ceni nego po onoj koju sad traze ti klubovi.
Comment
-
Originally posted by voja92 View PostKao sto rekoh, nije Wenger pustio Nasrija i Ceska da odu, pa zar stvarno mislis da bi ih on pustio. Wenger ne treba da ide, zato sto je covek odkako smo dobili novi stadion sa nekom sicom opet uspevao da uradi nesto. Da je dobio pare na pocetku leta, siguran sam da bi on doveo i Hazarda i M'Vilu i Cahilla/Sambu po manjoj ceni nego po onoj koju sad traze ti klubovi.
Comment
-
Ali zasto jebenih 8-2???? Pa to ni treceligas ne bi sebi dozvolio, a ne Arsenal.......i drugi klubovi su menjali stadione, uprave, kurce, palce pa o5 nisu gubili 8-2....ja sam duboko razocaran i ne vidim resenje za ovakvu situaciju........
Comment
-
Originally posted by Dimitrije View PostAli zasto jebenih 8-2???? Pa to ni treceligas ne bi sebi dozvolio, a ne Arsenal.......i drugi klubovi su menjali stadione, uprave, kurce, palce pa o5 nisu gubili 8-2....ja sam duboko razocaran i ne vidim resenje za ovakvu situaciju........sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment