Kakvih 35-40m eura, teorije nema da cete dobit tolko. U vrh glave 30m eura da ce dat Wenger za njega i preci ce, zato sto nemaju para za ostale transfere. Mogu oni njega cjeniti i 100m, ali ga nece prodati po previsokoj cjeni, a para za ostale transfere namaju, posebno ako namjeravaju dati 50+ na Suareza.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostKakvih 35-40m eura, teorije nema da cete dobit tolko. U vrh glave 30m eura da ce dat Wenger za njega i preci ce, zato sto nemaju para za ostale transfere. Mogu oni njega cjeniti i 100m, ali ga nece prodati po previsokoj cjeni, a para za ostale transfere namaju, posebno ako namjeravaju dati 50+ na Suareza.
Comment
-
Kada imas igraca kojeg javno izbacujete u kluba, cijena mu pada, ocajan si moras ga prodati. Wenger napravio potez, privolio Sancheza i ima najbolje karte u ruci. Barcelona zeli da ga iskoristi kao dio transfera za Suareza, Sanchez to ne zeli. To ce se svesti na to da se Sanchez plati, a mi vama necemo spucat tuzbo za 3 m sto nam niste dali za Fabregasa, plus dug za Songa. Arsenal je u jakoj pregovarackoj situaciji, Barcelona je veoma teskom polozaju. Trebaju im pare, a Sanchez nece da im pomogne, a i shvatam ga, zasto bi se pridruzio klubu koji prodaje najvecu zvijezdu.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View Posta i shvatam ga, zasto bi se pridruzio klubu koji prodaje najvecu zvijezdu.
Zasto je onda bilo ko dosao u Atletiko kad je Radamel otisao? A ljudi zamalo uzese duplu krunu.
Sancez bi bio prvi igrac navale da dodje i vrlo brzo prva zvezda.sigpic
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostKada imas igraca kojeg javno izbacujete u kluba, cijena mu pada, ocajan si moras ga prodati. Wenger napravio potez, privolio Sancheza i ima najbolje karte u ruci. Barcelona zeli da ga iskoristi kao dio transfera za Suareza, Sanchez to ne zeli. To ce se svesti na to da se Sanchez plati, a mi vama necemo spucat tuzbo za 3 m sto nam niste dali za Fabregasa, plus dug za Songa. Arsenal je u jakoj pregovarackoj situaciji, Barcelona je veoma teskom polozaju. Trebaju im pare, a Sanchez nece da im pomogne, a i shvatam ga, zasto bi se pridruzio klubu koji prodaje najvecu zvijezdu.
Nigdje nisam rekao da Sančez neće u Arsenal, čak postoje dobri izgledi za tako nešto ali i drugi se nešto pitaju.
Comment
-
Nisam ni ja siguran za taj dug 100%. Ja sam shvatio da je Barcelona duzna odredjenu cifru Arsenalu sada nakon prodaje igraca, plus su takodjer duzni i Fabregasu isplatiti dio novca.
Cini se da se drzi situacija pod kontrolom, samo treba da se nadje dogovor sa Barcom i to je to..sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostKada imas igraca kojeg javno izbacujete u kluba, cijena mu pada, ocajan si moras ga prodati. Wenger napravio potez, privolio Sancheza i ima najbolje karte u ruci. Barcelona zeli da ga iskoristi kao dio transfera za Suareza, Sanchez to ne zeli. To ce se svesti na to da se Sanchez plati, a mi vama necemo spucat tuzbo za 3 m sto nam niste dali za Fabregasa, plus dug za Songa. Arsenal je u jakoj pregovarackoj situaciji, Barcelona je veoma teskom polozaju. Trebaju im pare, a Sanchez nece da im pomogne, a i shvatam ga, zasto bi se pridruzio klubu koji prodaje najvecu zvijezdu.
Comment
Comment