Verujem da ce Venger vec srediti postavku
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Aurier je igrao i stopera u Toulouseu ove sezone, i to upravo zbog snage i citanja igre. Uvek se mora ocekivati malo propusta ako je bek ofanzivniji, zato su tu zadnji veznjaci koji pokrivaju taj prostor. Daleko od toga da je on rupa u odbrani.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
http://goonertalk.com/2014/06/22/car...cord-11m-deal/
10 miliona za igraca koji i ne igra za tebe, genijalnosigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ma ljudi vi kao da od juče pratite Arsenal, nije ništa gotovo dok ne objavi arsenal.comsigpic
#WengerOut
“I really like Arsenal. But you, yes, you. Do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?”
Come on you Gunners!
Comment
-
Ma moramo i mi jednom da pocnemo da verujemo u tu upravu.. Nema smisla vise da nas zajebavaju... Nismo vise jadni i u besparici.. Niko nam dve sezone nije pobegao iz tima od vaznijih igraca.. Kontam da mozemo i mi polako da pocnemo da se uzdamo u ove nezvanicne izvore kao sto to drugi veci klubovi rade vec godina.. Raiola i Berluskoni sve objasnili samo treba citati izmedju redova... Samo jos Balo da kaze da je presao i to je to.. Aurier je vec sam priznao onom liku da prelazi, ima snimak
Comment
-
Ma sta ce nam Balo Balavi, nemoze u Kalcu da postigne vise od 15 golova u sezoni, meni je Ziru bolji od njega i sto je jos bitnije Ziru je uigran, samo polako Aurier i neki DM to nam je najpotrebnije pa onda neka se vreba neki superstar tipa Benzema ili Di Maria
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Comment
Comment