Ja sve nesto sumnjam u taj deal sa Hazardom, mada sve je nekako tiho kad je Hazard u pitanju. Ko zna, mozda sutra on novi clan Arsenala, koja bi to bomba bila, a i Wenger bi svima zapusio usta o tome kako ne zeli da potrosi velik novac na igrace.. Videcemo, a ovo za Kejhila, stvarno je smesno ako je samo 6 mil ponudio..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
M'Vila je blizu prelaska za 22 miliona funti.....sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Zamjena za Bendtnera
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/14692916.stm
Momak je bio pred potpisom za Lille,uradio je i med. pregled i pobjegao u London.
Comment
-
Dobrodosao na forum, zabranjeno je postovati uzastopno, pa cu ti ja staviti sve u jedan post. ;)
Uglavnom, svi se mi nadamo da ce Eden doci....
Nece nas valjda razocarati.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Dodatni plus u dovođenju Hazarda jeste sto je tu već Žervinjo.
Možda tandem i za spas sezone..videćemo
Optimisti pred utakmicu sa Man-United-om ?
Remi bi bio uspeh s obzirom na sastav timaHow do you know you've found Lebron James' cell phone?
It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!
:dw::lol1: :pp:
Comment
-
Dok se interesovao Liverpool za njega jedno vrijeme spominjala se negdje cifra oko 5 miliona tako da je vjerovatno oko 5 miliona funti.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
Comment