Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
http://www1.skysports.com/football/n...al-this-summer
Znaci ide verovatno...Samo ne u Siti molim te...sigpic
Comment
-
Originally posted by Jack 10 View PostSteta sto Scesni nije igrao bio bi najbolji golman sa najvise cleen sheet?
Ajmo sad po trofej!"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostWoja je bio na klupi samo zato sto ce braniti u finalu FA kupa."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
-
Ja sam bas juce uzeo i pogledao highlights sa Birmingemom i ko bi rekao da ce onakav kikser kao sto je bio Koscielny danas biti mozda cak i najbolji stoper u Premijer ligi.
Nisam gledao danasnju utakmicu, ali sam video golcinu Remzija, svaka cast, definitivno igrac koji je najvise napredovao ove sezone. Jos samo da je bio zdrav tokom cele sezone.
Idemo sada po Fa kup, izvukli smo valjda neku pouku iz onog meca sa Birminghemom!Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Onaj go kad sam vidio, nevjerovatno. Jebeno nevjerovatno.
Sve vrste golova je dao ove sezone,samo jos makazice nije probao, nevjerovatan potencijal, a samo kad pomislim koliko sam se ogrijesio od njega, nikad sebi to necu oprostitisigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment