Originally posted by Topdzija
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Bas gledam na zvanicnoj stranici Arsenala na facebooku Arteti zahvaljuju za sve i da mu zele sve najbolje u novom klubu.
Sta ja znam, nemam nista protiv njega, slabije igra ove sezone u odnosu na prethodne, verovatno bi njemu najbolje bilo u MLS-u naredne sezone, taman da zaradi jos malo.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Hahahahhahah. Arteta specjalac za pas unazad
MLS ga zove, stima mu se sve, zvat ce ga ili Cahill u Bullse ili Becks u Miami. Sve se stima lijepo, jos ce imati priliku da mozda zaigra za King-om Henry-emsigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Sta reci nakon ova 2 zadnja kola nego DEJA VU. Mislim da je vrijeme za neke radikalne promjene od ljeta,jer ova agonija predugo traje. Malo smo se ponadali sredinom sezone, ali smo se sada vratili u stvarnost. Ovaj problem sa povredama je meni neobjasnjiv, godinama kljucni igraci povredjeni,sto je jos gore,oporave se i odmah obnove istu povredu. Sta reci za Diabya...Druga stvar, uvijek nam fali nesto u timu. Nije realno nadati se tituli kada u napadu imas Girouda ( otkad pratim Arsenal nismo imali goreg startnog napadaca),Banderu i klinca Sanoga, a ovamo Aguero,Negredo,Suarez... resetaju mreze.Suarez i Aguero su igraci koju izmisljaju golove,dovoljan im je sekund prostora da naprave razliku,dok ovaj nas kloc ne moze pogoditi ni kada mu se namjesti lopta.FAle nam lideri na terenu,Kos i Per su na neki nacin to u odbrani ali u vezi i napadu nemamo takve igrace, nema igraca koji ce potegnuti kada nam ide lose, svi se utapaju u sivilo,svima su glave pognute, kada smo imali Vieru,Piresa ,Bergkampa,Henrya znalo se da kada gubimo slijedi preokret i da ce ti igraci donijeti razliku u nastavku.
Comment
-
Prvoaprilska sala.
Danas sa Cityjem, ja cu gledati samo prvih pola sata, pa cu ici na fudbal, mozda i bolje da ne ostajem kuci da gledam celu, jer znate kako igramo derbije ove sezone.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostPrvoaprilska sala.
Danas sa Cityjem, ja cu gledati samo prvih pola sata, pa cu ici na fudbal, mozda i bolje da ne ostajem kuci da gledam celu, jer znate kako igramo derbije ove sezone.This is moj potpis
Comment
Comment