Samo budala ne bi vratila ovako talentovanog napadaca sa pozajmice iduce sezone!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by KingEric7 View PostDzek prevazilazi okvire manjka srece.
Ovo je vec ozbiljan problem."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Kakva steta. I onda se neko usudjuje da kaze da od Wilshera nikad nista nece biti, a decko kako kazete prakticno 2 godine izgubio!
Strasno je to kako neko uopste nema srece u zivotu i uopste ne moze da pokaze na terenu ono sto zna(setite se Diabya).
Trebalo bi Ramsey da se vrati za par dana konacno!Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Ja jebem mater Jacku zbog ove povrede, jer je kretencina svoje klase.
Umjesto da je izasao on je nastavio da igra narednih sat vremena. Idiot. Jebala ga engleska usta u prijateljskoj. Umjesto mozda 2 sedmice, sad 6 sedmica+jos neko vrijeme. Upitno mu je svjetsko zbog ovoga.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Nece se ponoviti Birmingham siguran sam, valjda je Wenger izvukao pouku iz tog meca.
I meni je Chamberlain bio najbolji, svaka mu cast za trud! Arteta pokazao kako se sutiraju penali, kontra kod gola Girouda odlicna. Onaj kiks Vermaelena je mogao skupo da nas kosta, ali sreca pa je Barkley lose sutirao.
Eto i Ozil se konacno upisao u strelce, bas mi drago zbog njega. Uz to upisao je i asistenciju.
A sada Minhen u sredu, pa sta nam Bog da.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
Comment