Fina postova. Jel ce moci preko strimova da se prati?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Konacno se najjaci stoper u ligi upisao prvi put u strelce ove sezone, ako se ne varam. Nadam se da povreda nije ozbiljnija. Po meni je Wilshere danas najbolji bio, jednostavno partija je bila maestralna.
Konacno da je i Podolski odigrao svih 90 minuta! Giroud ima jos 3 gola da postigne u ligi i opravdace moja ocekivanja, posto sam na pocetku sezone rekao da daje minimum 15 pogodaka u PL.
Sagna danas i desni bek, i levi bek i stoper.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Samo da pozdravim drustvo,novi sam ovdje nadam se da cemo se lijepo druÅ iti
Comment
-
Rosicki je majstor fudbala. Retko se vidja po vokaciji ofanzivni vezni fudbaler, ''plejmejker'', koji moze sa lakocom da startuje, igra izmedju linija, pokriva prostor, utrcava iz drugog plana, igra na krilnim pozicijama... Jedan od onih koji su citavu karijeru radili na unapredjivanju svojih kvaliteta.
Meni je zadovoljstvo da ga gledam, zaista uzivam u njegovim potezima.
Comment
-
Treba ozbiljno razmisliti o povratku Cambela iz Olympiacosa.Fali nam krila.
Comment
-
Samo da ne bude kao sa Carlosom Velom. Bas sam pratio Joela danas, dobar je dribler, zna sa loptom, ima sut. Samo neka se on kali u Olimpiakosu, definitivno zasluzuje sansu u Arsenalu.
Mada koliko se secam problem oko njega je bila radna dozvola i zato je isao na raznorazne pozajmice.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
Comment