Originally posted by Dejan78
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Tačno sam znao da Venger neće dati tolike pre za Drakslera, ali na leto će se već naći neko da plati Šalkeu koliko budu tražili.
Ništa okrećemo se nedeljnom meču sa Kristal Palasom, za nas je izgleda prelazni rok završen...sigpic
#WengerOut
“I really like Arsenal. But you, yes, you. Do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?”
Come on you Gunners!
Comment
-
Ja iskreno mislim da bi pozajmica bila najbolje rešenje trenutno čisto da se malo pojača ekipa i da ne zaostanemo puno za ostalim timovima što se kvaliteta kadra tiče. Šalke traži mnogo i to stoji ali mislim da bi bilo pametnije sačekati leto i videti šta ćemo dalje .sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Wenger: "80 per cent of the activities happen on the last day. I would scrap the winter transfer window with ease"
Wenger: "We are still trying to bring one body in because of Ramsey's setback and Flamini's suspension"
Wenger: "The Draxler situation has been created by the newspapers, not by me. He will stay at Schalke"sigpic
Comment
-
Originally posted by Lillard View PostWenger: "80 per cent of the activities happen on the last day. I would scrap the winter transfer window with ease"
Wenger: "We are still trying to bring one body in because of Ramsey's setback and Flamini's suspension"
Wenger: "The Draxler situation has been created by the newspapers, not by me. He will stay at Schalke"
Jeremy Wilson @JWTelegraph
Expectation is that Kim Kallstrom will be only Arsenal arrival today. Situation could, of course, change but seeming unlikely #afcSport Witness @Sport_Witness 2 mins
Le10 saying Arsenal deal for Salomon Kalou still possible today. Explain he's not Wenger's first choice but time running out.
Comment
-
Taj Kim Kallstrom je kidao u FM 05(ovo je moj omiljeni FM), imao je strasnu sutinu. Moraju makar nekog dovesti, a pre 21h ne verujem da ce se ista uraditi.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Sad sam odgledao tu press konferenciju i, po onom sto sam cuo, mi sigurno dovodimo zadnjeg veznog. Kada ste Wengera culi da govori o 80% sanse za nesto? Obicno je neutralan, cak i negativan. Na pitanje koji dio terena bi mogli pojacati, napad ili sredinu, njegov odgovor je bio: " Trenutno smo kratki defanzivno, pardon, na sredini terena ", sto mi govori da se radi na dovodjenju defanzivno orijentisanog veznjaka. Pored toga, nije dozvolio da situacija izgleda kao da se radi samo o jednom mogucem pojacanju, a drugi bi svakako bio napadac, i to, ja bih rekao, posudjen na 6 mjeseci, jer ce se raditi na velikom imenu na ljeto. Sad, Draxler ili ko vec, vidjecemo. I da, rece on na kraju prilicno samouvjereno da Draxler ostaje u Salkeu, sto opet otvara pricu da je napravljen neki predugovor sa Salekom, u koji je, vrlo moguce, ukljucen i Podolski...
Jeste da ovo moje tumacenje njegovih rijeci izgleda kao psiho-analiza, ali s njim se ne moze drugacije, covjek je diplomata, nekad i demagog." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
Comment