Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Za 15min,na netu sam procitao da smo zainteresovani za Rodriga,Meneza,Martineza,i sad Lukaku za leto(Mirror) ,i tu dodamo da Drexlera koji je niti blizu nit dalekoSajtovi neki kao polit.partije samo da prodaju sto bolju pricu,mislim to je vec opste poznatosigpic
Comment
-
http://sportsport.ba/ino_fudbal/vela...gi-plan/123454
Jebena 4 miliona, pljuni ih Wengerice i vrati majstora kuci!!!sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Zavisi kako gledas, ako uracunas inflaciju na transfer trzistu onda su ovo bile lijepe pare do 2008. godine. Fazon ovog dugogodisnjeg deala, od sedam godina, sa automatskom ekstenzijom na jos 3 je bio finansijska sigurnost dugorocno zbog kredita za stadion. Isto je bilo i sa Fly Emiratesom. Dugogodisnja saradnja, i siguran prihod da se napumpa kreditni rejting. Sada kad nema tih sranja, samo je nebo granica.
Samo cu da zalim ako se osvoji titula ove sezone mislim da bi se moglo iskamcit barem 200m od sponzora za dresove i 170m od Emiratesa za ime na dresu i jos 30m po sezoni za naming rights stadiona. Al nemoj da budemo pohlepni, dobro je i ovosigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ramsey,Arteta i Vermaelen spremni, Wilshire upitan za veceras.
Nico Yenaris prelazi u Brentford.
The normally very reliable France Football have reported that Sagna is likely to sign a three year extension with the North London club and it has been claimed he will earn €5m a year.
Comment
-
Yennaris je pozajmljen?
Giroud opet protiv Boruca veceras. I konacno cu opet gledati velikog Aarona Ramseya! Ocekujem tesko gostovanje, ali isto tako ocekujem i pobedu.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostYennaris je pozajmljen?
Giroud opet protiv Boruca veceras. I konacno cu opet gledati velikog Aarona Ramseya! Ocekujem tesko gostovanje, ali isto tako ocekujem i pobedu.Last edited by Ves; 28-01-14, 12:30." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
Comment