Originally posted by Freshman91
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
-
Originally posted by Brajkula View PostAmeri, finansijski kidaju koliko para imaju, dosta ozbilja firma, mada se žale na njih po Americi, neka fora kao kod nas sa Arenom, čitao sam nešto na početku sezone i to je bilo u vezi sa Kalćom jer su otkupili sva prava za ligu itd. da ne dužim, poenta je da su jako ozbiljni ljudi, mada ozbiljan je i Sky pa se desi da omanu.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostKakvi Ameri, da si ti meni ziv i zdrav, to drze Arapi. Doduse nema neke razlike po pitanju finansija.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostNzm koja je fora, ozbiljno sam čitao da Ameri drže ili je fora oko prava u Americi pa sam se prespojio. Uglavnom kidaju koliko para imaju. Od Arape znam samo onaj Al Džazira ili kako već ide
Obicno su ovi Francuzi najpouzdaniji, mada ovde nema direktan link da su oni javili info, vec je neko preneo, mozda i nije istina.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Ves View Postsigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ovi se ne zajebaju sa glupostima, posebno jer je Matt Law medju prvima objavio za Ozila...
http://www.telegraph.co.uk/sport/foo...o-Arsenal.htmlsigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment