Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Kako se nastavnik fizičkog uvek posprda sa petlićima na svom stadionu, ja jednostavno ne znam da li je Ttnhm ikada dobio njega kao gost, to je uvek lak kec na kladionici i baš pričam sa aspriljom i Akanom pre neki dan, lagano to nastavnik preskače, sprda se sa petlićima, ali gubi on posle u nekoj od narednih rundi, kao tipa pre dve godine od Birmingema u finalu.
Nzm što ne proba sa onom vračarom u Valjevu da ga isprovlači kroz čunkove one, čisto ako je neka viša sila da skine i tu sumnju.
Comment
-
Brajkula, ja se secam, bilo 2-0 poluvremenu za nas, i na kraju 2-3 za Totenhem.
Ja sam pogledao samo prvo poluvreme danas(drugo nisam mogao, isao sam da fudbalujem ), i prezadovoljan sam igrom. Cak mi je i Fabianski bio siguran na golu, Vermaelen takodje siguran, vezni red na nivou, jedino je Wilshere u nekim situacijama davio, ali ok.
Gnabry me odusevio! Lepe golove su postigli Cazorla i Rosicky(Rosicky podbo u Theovom stilu).
Meni je Theo bolji kao CF nego na krilu, vise trci i korisniji je, na krilu mi je cesto nekako pogubljen. Samo da popravi finis i da dodaje vise kad igra CF-a.
Zato zelim da Wenger dovede igraca poput Coste ili Pata, a ne nekog kom treba namestiti gol sansu. Videli ste i sami da smo danas drugacije igrali nego pre, nekako brze i jednostavnije. Bar u prvom poluvremena nije bilo toliko davljenja lopte i kruzenja oko 16-erca!
Ajmo sad malo srece u zrebu za narednu rundu!Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Comment