Nemoj mi njega -.-. Svaki drugi Realov igrac, bivsi i sadasnji moze da udje u igru posto mi je to pored Arsenala najgotivniji klub ali Higuain? Ne ne .
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Bonomo View PostNemoj mi njega -.-. Svaki drugi Realov igrac, bivsi i sadasnji moze da udje u igru posto mi je to pored Arsenala najgotivniji klub ali Higuain? Ne ne .Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Nisam ja ocekivao nista . Ja znam da ja dobijam . Meni ovo nije ni opklada .
Nije kad znas da ces pobediti .
A cak i da balvan da gol bicu srecan. Meni je ipak bitnije da Arsenal pobedi. Ma ko god dao gol .sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Ocekivao sam vecu rotaciju,tj bar Ozila ili Ramzija,da odmori,al dobro ko jos odmara Krstijana ili Mesija osim kad su povredjeni ,valjalo bi ranim golom ih otvoriti,i posle,i posle zna se ... Mozda i bolje Tea postepeno uvoditi u ritam,ne treba nam nava povreda,taman jaka klupa konacno,a temperatura ce rasti do bozicnih praznikaLast edited by Jack; 04-12-13, 20:41.sigpic
Comment
-
Samo da pozdravim ove djecake sto su sumnjali u masinu iz Danske,jeste da ga nije zabio godinama ali ja sam procijenio da danas hoce...ajnstajne je li ovako bilo potvrdi molim te
Slike ce vam se dostaviti blagovremeno tako da od sutra nosite velikog napadaca i gospodina,bolje on nego RVP...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostSamo da pozdravim ove djecake sto su sumnjali u masinu iz Danske,jeste da ga nije zabio godinama ali ja sam procijenio da danas hoce...ajnstajne je li ovako bilo potvrdi molim te
Slike ce vam se dostaviti blagovremeno tako da od sutra nosite velikog napadaca i gospodina,bolje on nego RVP...sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment